• darkblurbg

Horecamanager VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Horecamanager voor 15 - 20 uur per week vanaf 1 mei 2021 tot 1 september 2021. Er is een optie op verlenging. Regio: Zutphen. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: 1 mei 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 12 april 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie en opdracht

Je komt te werken voor een sportvereniging in de regio Zutphen. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagochtend zorg je voor een gastvrije ontvangst van de spelers ten behoeve van trainingen en wedstrijden. Verder zorg je ervoor dat er nieuwe producten geïntroduceerd worden (gezond aanbod in de club) en uitbreiding van het 'to-go'-aanbod. Je ziet nieuwe mogelijkheden in deze corona periode.

Er is geen horecateam, er wordt nauw samengewerkt met een aantal sportcoördinatoren. Je rapporteert aan het bestuurslid facilitair.

Aan het einde van deze ZZP-opdracht zijn er nieuwe producten ingevoerd, is er een aantrekkelijk aanbod als basis voor de club, is de boel winstgevend en zijn de voorraad - en bestelprocessen geoptimaliseerd en goed gedocumenteerd.

Je hebt een afgeronde MBO opleiding en beschikt over horecapapieren. Er is een vergunning bij de sportvereniging aanwezig. Daarnaast heb je ervaring en interesse in de sport. 

Competenties

  • Zelfstarter;
  • Integer;
  • Ondernemend (ZZP-houding)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.