• darkblurbg

ICT beheerder VACATURE

Wij zijn op zoek naar een ICT beheerder voor 36 uur per week voor de duur van 6 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 6 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 12 november 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt  gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!   Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.  

Cluster Bedrijfsvoering
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1ste, 2de en 3de lijn.

Taakveld
Het taakveld I&A bestaat uit Informatievoorziening en Automatisering (I&A) en Applicatiemanagement (AM). I&A werkt vanuit deze invalshoeken aan het opzetten, adviseren en uitvoeren van digitale informatievoorziening, automatisering en applicatiemanagement. Een van de onderdelen binnen I&A is de Servicedesk. Daar kunnen collega’s terecht met vragen en problemen over hun werkplek en de automatisering. De complexere automatiseringsvragen en -problemen pakt de backoffice op. De backoffice beheert en verbetert ook de ICT-infrastructuur. Applicatiemanagement beheert een groot aantal applicaties binnen de organisatie en werkt aan het opzetten van een modern applicatiemanagementbeleid. Het informatiebeleid en -management binnen de organisatie wordt ontwikkeld en bewaakt door onze informatie-, proces- en DIV-adviseurs, de ICT-architect en de project portfoliomanager. I&A werkt vanuit het gemeentekantoor in Naaldwijk waarin het Eigentijds Werken, een flexibele en effectieve manier is om onze opdrachten tot een succes te maken. Naast de ICT voor de gemeente Westland verzorgt team I&A ook de ICT voor de gemeenten Leidschendam-Voorburg en Midden-Delfland. De gemeenten hebben hun eigen ICT-omgeving welke in de toekomst zoveel mogelijk geconsolideerd zal worden.

Opdracht
Als onderdeel van de backoffice ben je samen met 14 collega’s verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen, doorvoeren van aanpassingen en updates, vervangingstrajecten en nieuwe installaties op de centrale infrastructuur. Je zorgt voor beschikbaarheid, performance en de capaciteit van de systemen door monitoring, bewaking en proactief beheer. Met de digitale ontwikkelingen, de ICT-beheertaken vanuit de samenwerkingen en steeds hogere eisen op gebied van beschikbaarheid blijft de ICT-omgeving vol in de aandacht. Vanuit samenwerking voeren wij de ICT beheertaken uit voor de gemeenten Westland, Leidschendam-Voorburg en Midden-Delfland. Jij wordt als 1e aanspreekpunt van de backoffice gepositioneerd en vindt het een uitdaging om samen met je collega's de kwaliteit van de ICT dienstverlening in zo'n dynamische omgeving hoog te houden.

Vereisten

 • Uurtarief maximaal € 57,50 inclusief reiskosten, exclusief BTW.
 • Je bent bereid om ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar te zijn en te werken.
 • Een gevolgde hbo bachelor opleiding.

Gunningscriteria

 • Een afgeronde opleiding op het gebied van ICT op minimaal hbo bachelor niveau.
 • Aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke instelling.
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met projectmatig werken in de afgelopen 4 jaar.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Windows 2008.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Windows 2012.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Windows 2016.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met VM Ware.
 • Aantoonbare kennis van -en werkervaring met Ivanti / RES Workspace manager.
 • Aantoonbare kennis van -en werkervaring met Citrix Xenapp.
 • Aantoonbare kennis van -en werkervaring met Citrix Netscaler.
 • Aantoonbare kennis van -en werkervaring met met TopDesk.
 • Aantoonbare kennis van -en werkervaring met Security.
 • Aantoonbare kennis van -en werkervaring met ITIL.
 • Je beschikt over een rijbewijs B (aantoonbaar gemaakt in het cv).

Competenties

 • Teamspeler en je bent een fijne collega om mee samen te werken;
 • Klantgericht en servicegericht;
 • Oplossingsgericht;
 • Begripvol;
 • Stressbestendig.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdagochtend 18 november 2020 via Zoom. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 17 november 2020 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.