• darkblurbg

Als er bij Bureau Ad Interim aanvragen binnenkomen voor een specifieke interim opdracht nemen wij contact met je op. Dit kunnen interim, freelance of zzp- opdrachten zijn uit diverse branches. Soms is loondienstverband ook bespreekbaar. Kijk hier in welke branches wij opdrachten binnen krijgen.

Op basis van de interim vraag bekijken wij welke interimmers daarvoor in aanmerking komen. In dat geval bellen wij jou. In dat telefoongesprek nemen wij de interim opdracht met je door. Als wij jou niet aan de telefoon krijgen dan sturen wij jou altijd een Whatsapp-bericht en een email. Houd er wel rekening mee dat we vaak snel moeten schakelen. Reageer bij voorkeur zo snel mogelijk.

Indien wij uit de eerste selectie niet de juiste kandidaat of kandidaten weten te selecteren, versturen wij een email in de vorm van een nieuwsbrief aan een bredere groep kandidaten. Wij zullen je zo min mogelijk mailen, je krijgt immers al voldoende digitale post. Ook zetten we deze opdrachten vervolgens op onze website.

Uiteraard zal alle informatie als vertrouwelijk worden behandeld. Dat is ook de reden waarom wij normaliter geen organisatienaam bekend maken aan de buitenwereld. Dit doen we in een zo laat mogelijk stadium. Zorgvuldigheid staat altijd voorop.

Ik zoek een opdracht     Geld verdienen met een tip