• darkblurbg

Interim regiebehandelaar regio Noord Veluwe en Twente VACATURE

Wij zijn op zoek naar een freelance / interim / zzp regiebehandelaar regio Noord Veluwe en Twente voor in totaal 8 uur per week voor een nog onbekende periode (kan ook door 2 professionals met elk 1 dagdeel worden ingevuld). Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: in overleg. Reageren voor 28 januari 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

We zoeken een regiebehandelaar voor een kleine GGZ instelling welke zich bezighoudt met specialistische GGZ trajecten (multidisciplinair team). De werkzaamheden zullen in regio Noord Veluwe worden uitgevoerd, maar eventueel ook in Twente. Ook kan er op afstand gewerkt worden.

Voor deze interim opdracht draag je de vakinhoudelijke eindverantwoordelijkheid voor de trajecten sGGZ en daarmee geef je ook leiding aan de multidisciplinaire teams. Daarbij gaat het niet om het zelf behandelen, maar wel het verrichten van een deel van de intake, tussenevaluatie en eindevaluaties en het (eventueel op afstand) bijwonen van de Multidisciplinaire Overleggen (MDO).

Werkdagen en start opdracht in overleg.


Heb je interesse? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video