• darkblurbg

JIRA Beheerder regio Zuid-Holland VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een freelance / interim / zzp JIRA Beheerder regio Zuid-Holland voor 40 uur per week tot eind 2021. Eerste drie maanden 40 uur, daarna waarschijnlijk wat minder uren per week. Opleidingsniveau: MBO/HBO. Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren voor 1 oktober 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Je werkt vanuit huis en op locatie van de opdrachtgever.


Functieomschrijving

Als functioneel beheerder van de JIRA-applicatie ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de JIRA applicatie binnen de organisatie van de opdrachtgever. Hierbij gaat het erom dat upgrades, add-ons en andere veranderingen tijdig geïnstalleerd / geïmplementeerd worden, dit alles in afstemming met de IT Architect.

Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor gebruikers als deze vragen en/of wensen hebben. Het geven van workshops/instructies en onboarding voor nieuwe gebruikers is ook een van de taken die je als JIRA beheerder uitvoert.

Verder ben je als JIRA beheerder verantwoordelijk voor de volledige set aan (beheer/instructie) documentatie.

Taken Jira beheerder

Het in afstemming met opdrachtgever:

  1. Opstellen, beheren en onderhouden van de projectportfolio van de opdrachtgever binnen JIRA & Tempo Budgets;
  2. Het opleveren van diverse portfolio-, project- en budgetrapportages;
  3. Daarnaast dient de JIRA beheerder zelfstandig de diverse business stakeholders te trainen, te begeleiden en te instrueren bij het gebruik en onderhouden van hun project(portfolio’s) binnen JIRA & Tempo Budgets;
  4. Verder zal je binnen de JIRA tooling de business helpen om samen met hen de juiste informatie vast te leggen. Ze goed instrueren en begeleiden en waar nodig vragen en problemen oplossen en toelichten.

Wat breng je mee?

  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Jira de afgelopen 4 jaar;
  • Je bent communicatief vaardig en schakelt op alle niveaus binnen de organisatie;
  • Je bent oplossingsgericht en analytisch sterk;
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig en in teamverband goed werken;
  • Ervaring met het opstellen van gebruikersdocumentatie en opleidingsmateriaal.

Heb je interesse? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.