• darkblurbg

KCC Medewerker Westland VACATURE

Wij zijn op zoek naar een KCC Medewerker voor 24 - 36 uur per week voor 6 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 6 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: MBO+. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 5 mei 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 13 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Team Klantencontactcentrum
Naast de gemeentelijke website is het Klant Contactcentrum (KCC) de centrale toegang van de gemeente voor inwoners, bedrijven en instellingen die informatie, een product of dienst willen verkrijgen. Wij zijn verantwoordelijk voor het eerstelijns klantencontact voor balie, telefonie, post, email en medeverantwoordelijk voor de goede afhandeling van internetvragen. Ook de eerste beantwoording van vragen op het gebied van zorg, welzijn, jeugdhulp en werk en inkomen ligt bij ons. Ben je dienstverlenend dan pas je wellicht goed bij ons.

Opdracht
Je bent het visitekaartje van de gemeente en de spin in het web voor het telefonisch klantencontact. Via telefoon, e-mail en de sociaal media kanalen ben jij voor de burger het eerste aanspreekpunt. Je levert informatie aan bewoners, bezoekers, bedrijven en instellingen over de producten, projecten en diensten van de gemeente. 

Vereisten / knock-outcriteria

 • Uurtarief maximaal € 45 exclusief BTW, inclusief reiskosten woon-werkverkeer.
 • Je beschikt over een gevolgde mbo opleiding.

Gunningscriteria (weging)

 • Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding (20 punten).
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een callcenteromgeving in de afgelopen 5 jaar (30 punten).
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie de afgelopen 3 jaar (25 punten).
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring de afgelopen 3 jaar met de volgende onderdelen (25 punten, duidelijk weergegeven in het cv):
  a) key2kcc;
  b) key2burgerzaken;
  c) accres;
  d) suite;
  e) MS-Office. 

Competenties

 • Je bent representatief en stressbestendig;
 • Je hebt relativeringsvermogen en weet jezelf goed te verwoorden;
 • Klantgerichtheid en accuratesse zijn voor jou vanzelfsprekend.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Benodigd aantal professionals
1 - 2 FTE.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma – vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 7 mei 2021 in de middag. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 6 mei 2021 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.