• darkblurbg

Klachtenfunctionaris regio Noord-Limburg VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een interim / freelance / zzp Klachtenfunctionaris regio Noord-Limburg voor ongeveer 24 uur per week t/m maart 2023. Opleidingsniveau: MBO+/HBO. ​Start opdracht: z.s.m. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie en vanuit huis.

Voor een topklinisch ziekenhuis in Noord-Limburg zijn wij op zoek naar een klachtenfunctionaris met ervaring in een ziekenhuis. Werkzaamheden bestaan uit het in behandeling nemen van melding klacht tot en met de afhandeling van de klacht. Er zijn 2 klachtenfunctionarissen werkzaam.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 28155)