• darkblurbg

Klantmanager werk VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Klantmanager Werk voor 24 uur per week voor de duur van maanden. Er is een optie op verlenging. Regio Gelderland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 21 oktober 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Inwoners, ondernemers, maatschappelijke instellingen en gemeente: samen zijn we Nijkerk, een dynamische gemeente met 43.000 inwoners. Als gemeentelijke organisatie faciliteren we initiatieven van de samenleving en zoeken de samenwerking. Onze organisatie bestaat uit slagvaardige teams die plaats en tijd onafhankelijk werken. Werk je bij ons, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Opdracht 

 • Als werkconsulent Statushouders ben je de spin in het web voor de statushouder in de integratie en begeleiding naar werk.
 • Je bent eigenaar in het bewaken van de voortgang en zorgt voor goede begeleiding van het traject.
 • Je motiveert, inspireert, activeert en maakt afspraken met de statushouder om integratie en participatie zodanig op elkaar af te stemmen met als doel uitstroom naar werk.
 • Je neemt initiatieven met betrekking tot de ontwikkeling van de statushouder op het gebied van arbeid, zorg en welzijn.
 • Je coacht begeleidt en ondersteunt de statushouder waarbij je rekening houdt met het zelfsturend vermogen. Je monitort de inburgering.
 • Je vind het leuk om actief mee te denken met beleid voor de voorbereiding op de wet inburgering.

Jij bent de ideale collega op het moment dat je HBO werk- en denkniveau hebt in combinatie met ruime ervaring in het coachen, begeleiden naar werk en in de arbeidsbemiddeling. Affiniteit met de doelgroep is daarbij zeker belangrijk. Je denkt in mogelijkheden en bent enthousiast, maar vooral ook vasthouden om het einddoel te behalen samen met collega’s en statushouders. Samenwerking staat hoog bij jou in het vaandel. Tot slot ben je cultuursensitief, richt je je op verbinding.

Vereisten

 • Minimaal 3 jaren aantoonbare werkervaring met Statushouder binnen de gemeente;
 • Uurtarief maximaal € 57,- exclusief btw en inclusief reiskosten woon- werkverkeer;

Gunningscriteria

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Klantmanager werk(rechtmatigheid);
 • Aantoonbare werkervaring met het voeren van boetegesprekken en boetes opleggen;
 • Aantoonbare werkervaring met het terugvorderingen;
 • Aantoonbare werkervaring met debiteurenonderzoek.

Competenties
Kennis en ervaring met de doelgroep Statushouders, strategisch vermogen, verbinder, teamplayer, proactief, daadkracht.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland in week 44. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 23 november 2020 bericht.

Overige informatie
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.