• darkblurbg

Leidinggevend Wijkverpleegkundige regio Amsterdam VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een freelance / interim / zzp Leidinggevend Wijkverpleegkundige regio Amsterdam voor 24 - 32 uur per week voor minimaal 1 jaar, met een optie op verlenging. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Reageren voor 7 maart 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben jij een wijkverpleegkundige die op zoek is naar een team om leiding aan te geven en om als wijkverpleegkundige mee te werken? Kom dan werken bij onze opdrachtgever, een team waarin je jezelf kunt zijn, met de voordelen van het werken vanuit een mooi zorgcentrum en het thuiszorgteam met de allerleukste cliënten.

Als leidinggevend wijkverpleegkundige geef je leiding aan een team van zelfstandig werkende professionals, en neem je deel aan het locatie managementteam samen met je intramurale collega leidinggevenden. Je hebt een meewerkende functie. Naast de verantwoordelijkheid voor de indicatiestellingen, bied je cliëntgerichte zorg op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgplan (OMAHA). Je onderhoudt contacten met collega- zorg- en dienstverleners. Je levert een bijdrage aan kwaliteitsontwikkeling en aan de deskundigheidsbevordering van collega’s en stagiaires.

Wat neem je mee?

  • Aantoonbare relevante en leidinggevende werkervaring;
  • Je beschikt over de sociale vaardigheden die nodig zijn voor deze functie;
  • Je bent bekend en vaardig met werken met elektronische cliëntsystemen.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de selectie.

Meer informatie over deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 765)


Heb je interesse? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video