• darkblurbg

Logopedist regio Leiden VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Logopedist regio Leiden voor 36 uur per week vanaf september 2021 tot september 2022. Ben je minder uren per week beschikbaar dan komen we toch graag in gesprek voor de mogelijkheden. Opleidingsniveau: HBO, werkervaring in de 1e lijns logopedie. Start opdracht: in overleg. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 28 januari 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Werkzaamheden op locatie en eventueel vanuit huis (online logopedie).


Onze opdrachtgever is vanwege vrijgekomen uren op zoek naar een logopedist. Je komt te werken in een kleinschalige logopediepraktijk.

De praktijk heeft verschillende locaties, met in totaal 10 logopedisten. Naast allround werkzaamheden zijn er specialisaties binnen de praktijk op het gebied van o.a. OMFT, pre-verbale logopedie, afasie, Parkinson en stemtherapie. Er worden zowel kinderen als volwassenen behandeld.  De praktijken zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wat ga je doen?

  • Verrichten van logopedisch onderzoek en behandeling bij kinderen en volwassenen.

Wat neem je mee?


Ben je beschikbaar? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.