• darkblurbg

Logopedist regio Zuidwest Brabant VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Logopedist regio Zuidwest Brabant voor 8 - 24 uur per week voor een nog onbekende periode. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Onze opdrachtgever is een allround logopediepraktijk gevestigd in de zuidwesthoek van Brabant. Ze zijn gevestigd in een paramedisch centrum samen met andere, verschillende paramedische praktijken. Dit maakt de samenwerking met de diëtiste, fysio, orthopedagoog/psycholoog toegankelijker.

Ze vinden het belangrijk om goed samen te werken met ouders, kinderopvang/peuterspeelzaal/school en andere betrokkenen rondom het kind. Ze zien hoofdzakelijk (jonge) kinderen.

Ben jij de collega die we zoeken?

Ben jij:

  • Iemand die vol voor kinderen kan gaan
  • Hun ouders en omgeving goed kan betrekken in de behandeling, waardoor de opbrengst voor het kind maximaal is
  • Enthousiast, creatief, inlevend en flexibel is
  • Gediplomeerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 84376)