• darkblurbg

Logopedist voor diagnostiek bij kinderen regio Den Haag VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een freelance / interim / zzp Logopedist voor diagnostiek bij kinderen regio Den Haag voor 24 - 32 uur per week voor 4 tot 6 maanden. Loondienst ook bespreekbaar (langere periode). Opleidingsniveau: HBO Logopedie en inschrijving in het kwaliteitsregister. Start opdracht: in overleg. Reageren voor 28 januari 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben jij een ervaren logopedist die enthousiast wordt van multidisciplinaire diagnostiek? Dan is deze baan ècht iets voor jou!

Wat maakt jouw werk bijzonder?

Diagnostiek, puzzelen, samenwerking en specialiseren in taalontwikkelingsstoornissen: Dat zijn de kernwoorden van jouw functie en daar krijg jij energie van.

De ene keer verricht je diagnostisch onderzoek bij een 6 jarig meisje van gescheiden ouders, waarbij de school aangeeft dat ze niet goed meekomt vanwege een gedrag en een taalachterstand. De andere keer bij een peuter van 3 uit een meertalig gezin, dat via het consultatiebureau is doorverwezen omdat hij nog geen zinnen maakt. De diversiteit aan leeftijden, gezinssituaties en meertalige achtergronden maakt het iedere keer voor jou en jouw collega’s een interessante uitdaging om samen een goede diagnose te stellen. Je hoeft nog niet gespecialiseerd te zijn in TOS: Jij krijgt bij opdrachtgever de ruimte je te ontwikkelen tot specialist.

Wat ga jij doen?

Je verricht logopedisch diagnostisch onderzoek bij kinderen en jongeren (2 tot 18 jaar) met problemen in hun spraak- en taalontwikkeling. Daarnaast zijn dit jouw voornaamste werkzaamheden:

  • Vanuit jouw vakkennis draag je bij aan de multidisciplinaire diagnostiek. Als team adviseer je welke vervolgzorg of -onderwijs nodig is om het kind verder te helpen;
  • Je werkt intensief samen onder andere logopedisten, linguïsten, gedragskundigen en een klinisch fysicus audioloog. Met jouw team en de ouders kijk je wat nodig is zodat het kind een stapje verder komt.

Met wie werk je?

Je werkt bij het audiologisch centrum (ac) intensief samen met circa 25 collega’s die graag hun kennis en ervaring met spraak- en taalproblematiek en het ac met jou delen. Ieder is ontwikkelingsgericht en we hebben het gezamenlijke doel om de beste diagnostiek te leveren.

Opdrachtgever in het kort

Als landelijke expertise-organisatie is opdrachtgever er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben of die slechthorend, doof of doofblind zijn. Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Opdrachtgever heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra door heel Nederland.

Wie ben jij?

Jij wordt blij van puzzelen en multidisciplinaire samenwerking. Je hebt werkervaring, maar dit hoeft niet gespecialiseerd te zijn in TOS en complexe diagnostiek. Vooral belangrijk is dat je de nieuwsgierigheid hebt  om je hierin te willen verdiepen. Daarnaast vragen we:

  • Een hbo diploma Logopedie en inschrijving in het kwaliteitsregister;
  • Bij voorkeur meerdere jaren werkervaring;
  • Je houdt rekening met interculturele verschillen en hebt interesse je verdiepen in meertaligheid, bijvoorbeeld door het volgen van de training “diagnostiek bij meertalige kinderen”.

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 80517)


Heb je interesse? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video