• darkblurbg

Managementassistent regio Utrecht VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Managementassistent regio Utrecht voor 28 - 32 uur per week voor 6 maanden (tot en met 31-03-2022). Er is een optie op verlenging van 2 maal 6 maanden. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 28 september 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Uw veiligheid, Ons werk
Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s va risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio. Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen.

Opdracht
Je bent breed inzetbaar voor het verzorgen van de managementondersteuning en verrichten van secretariële en administratieve werkzaamheden voor de directeur Risicobeheersing. Je voert administratieve en ondersteunende werkzaamheden uit zoals agendabeheer, het uitwerken van briefconcepten, rapporten, presentaties en notulen en je verzorgt de planning en afhandeling van activiteiten binnen gestelde termijnen. Je verstrekt mondelinge en schriftelijke informatie, zowel aan collega’s als aan externe contacten. Je bereid vergaderingen voor, waaronder het verzamelen van vergaderstukken en vergaren van (achtergrond)informatie.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo 3 niveau;

Gunningscriteria

 • Aantoonbare werkervaring met MS Office in de afgelopen 3 jaar (20 punten);
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van managementassistent in de afgelopen 5 jaar (40 punten);
 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau op het gebied van managementassistent/secretarieel/directiesecretaresse (40 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Je bent zelfstandig, flexibel en klantgericht;
 • Je bent proactief, stressbestendig en gaat accuraat te werk;
 • Je beschikt over organisatiebewustzijn: je hebt gevoel voor de formele en informele structuur van de organisatie;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
 • Je vindt het prettig om in een team te werken.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Voorkeur Ma – Di – Do – Vr. In overleg anders mogelijk.

Planning
De gesprekken bij de VRU zijn gepland op donderdag 30 september 2021 tussen 9:00 uur en 12:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 29 september 2021 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De VRU kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen. Wanneer dit het geval is, moet een kopie hiervan, samen met het tonen van een ID-bewijs, worden overhandigd op de 1e werkdag.

Overige interim / freelance / zzp opdrachten week 38     Geld verdienen met een tip