• darkblurbg

Medewerker Bedrijfsbureau VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Bedrijfsbureau voor 8 uur per week voor 2 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: 11 januari 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 4 januari 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De gemeente Houten is onderdeel van de stadsregio Utrecht en de laatste decennia volop in ontwikkeling. Van een dorp van 7.000 inwoners in 1975 groeide Houten uit tot een middelgrote stad van bijna 50.000 inwoners. Stedelijk van karakter in het centrum en dorps in de mooie en rustige woonwijken en de drie kleine kernen ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal. Behalve dat Houten mooi, groen, veilig en landelijk gelegen is, kent de gemeente ook veel sociale, culturele en economische activiteit. Deze kenmerken vormen samen de kracht en de kwaliteit van Houten.

Opdracht 
Tijdens het opstellen van de jaarrekening van de gemeente Houten is er behoefte aan ondersteuning aan het team Samenleving. De behoefte betreft het ondersteunen bij opstellen van de financiële- en beleidsmatige verantwoording van het programma Samenleving. De medewerker neemt veel werk uit handen op dit gebied van de programma Manager en ontzorgt zoveel als mogelijk. De medewerker doet dit door samen te werken met een vijftal beleidsmedewerkers die delen van het programma verantwoorden. De medewerker ziet er proactief op toe dat alles op tijd wordt aangeleverd en beoordeelt en verbetert de aangeleverde cijfers en teksten op kwaliteit. Het eindresultaat betreft de verantwoording van het programma Samenleving wat als zodanig onderdeel uit gaat maken van het jaarverslag.   

Vereisten / knock-outcriteria

  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;
  • Aantoonbare werkervaring bij de gemeentelijke instelling;

Gunningscriteria

  • Een afgeronde financiële opleiding op minimaal mbo niveau;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het ondersteunen bij opstellen van de financiële- en beleidsmatige verantwoording;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met gemeentelijke financiën;

Competenties

  • Proactief
  • Tactisch om kunnen gaan met mensen
  • Goede kennis van de Nederlandse taal
  • Cijfermatig inzicht

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken zijn gepland op vrijdag 8 januari 2021. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 6 januari 2021 bericht.

Overige informatie
De gemeente Houten kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.