• darkblurbg

3 tot 4 Medewerkers databeheer project gebruikersoppervlakte VACATURE

Wij zijn op zoek naar 3 tot 4 Medewerkers databeheer project gebruikersoppervlakte voor 16 tot 36 uur per week voor 4 maanden. Er is een optie op verlenging van 3 maal 4 maanden. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: 1 februari 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 8 januari 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Gemeente Hilversum, een uitdagende werkgever in de Mediastad in het groen
De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken. En soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 600 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum. Dat zijn collega's die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega's die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen - binnen en buiten de organisatie - stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega's die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn, inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

Onze kernwaarden: klantgericht werken, initiatief nemen, samenwerken en samenlevingsgericht werken. De rode draad is dat we ons blijven ontwikkelen. Dan zijn we nu, maar ook in de toekomst, toegerust voor de (nieuwe) taken waar we als gemeente voor staan.

Opdracht
Voor de uitvoering van de Wet WOZ is het nodig om de registratie op basis van inhoud om te zetten naar (gebruiks)oppervlakte. Hiervoor is een 3D model gemaakt. De uitkomsten van dit 3D model moeten beoordeeld worden. De werkzaamheden bestaan uit het raadplegen en combineren  van  verschillende bronnen (luchtfoto’s, bouwtekeningen, etc.). Hierbij zal ook geregeld een bouwtekening digitaal ingemeten moeten worden. Dit project wordt uitgevoerd door werkstudenten met over het algemeen een bouwkundige achtergrond. We hebben nog versterking nodig van 2 tot 3 medewerkers ,afhankelijk van het aantal uren dat zij beschikbaar zijn.Mocht je meerdere kandidaten willen voorstellen, draag elke kandidaat dan voor middels een separate inschrijving. De gemeente Hilversum is op zoek naar een minimale afname van 36  uur per week, verdeeld over minimaal 2  personen.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Maximaal uurtarief van € 34,00 exclusief btw en inclusief reiskosten woon- werkverkeer;
 • In de afgelopen 2 jaar minimaal een hbo bachelor of wo bachelor opleiding hebben gevolgd (of nog volgen) op technisch gebied;
 • Flexibele inzet van 16 tot 36 uur per week;

Gunningscriteria

 • Aantoonbare (werk) ervaring met bouwtekeningen;
 • In de afgelopen 2 jaar minimaal een hbo bachelor of wo bachelor opleiding op technisch gebied;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met de gevraagde werkzaamheden in het kader van objectenbeheer in de afgelopen 3 jaar.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Ruimtelijk inzicht
 • Accuraat
 • Analytisch
 • Resultaatgericht
 • Zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 13 januari 2021 van 10.00 uur tot 16.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 12 januari 2021 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente verzoekt altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).