• darkblurbg

Medewerker gegevens Adressen en Vergunningen VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Medewerker gegevens Adressen en Vergunningen voor 36 uur per week tot 1 oktober 2021. Er is geen optie op verlenging. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: MBO+. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 24 februari 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 13 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Team Bedrijven en Omgevingscontractcentrum
Ons team Bedrijven en Omgevingscontactcentrum (BOCC) is het aanspreekpunt voor inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen. Wij beantwoorden vragen over vestigingsmogelijkheden, bouw- en verbouwmogelijkheden en bouwprojecten in het Westland. We informeren en geven advies aan initiatiefnemers over de procedures in het kader van de Wabo, de ruimtelijke ordening, de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) en gebiedsontwikkeling. Daarnaast behandelen we aanvragen over de Leegstandwet, APV, huisvestingsvergunningen, startersleningen en blijvers leningen. Tevens zijn we verantwoordelijk voor het beheer van de woningzoekende systeem, het proces en de besluitvorming rondom nieuwe straatnamen, het toekennen van (huis)nummeraanduiding en het afhandelen van een voorrangsverklaring woningzoekenden.

Opdracht
Je werkt nauw samen met de collega's binnen het team bedrijven en omgevingscontactcentrum die voornamelijk verantwoordelijk zijn voor diverse (aan)vragen die binnenkomen op het gebied van bouwen, vergunningen, adressen en APV-meldingen (Algemene Plaatselijke Verordening). Je bent verantwoordelijk voor het toetsen, motiveren, adviseren en uiteindelijk afhandelen van een verzoek tot nummeraanduiding. Dit naar aanleiding van de te verlenen omgevingsvergunning (bouw), vernummering of een terugmelding vanuit het BAG-systeem. Tevens behandel je ingediende zienswijzen en vraag je intern advies voor de afhandeling. Je beantwoordt vragen van burgers en bedrijven en voert bijbehorende administratieve taken, zoals het vastleggen in systemen en het digitaal verzenden van het besluit. Je zorgt ook voor het digitaal verzenden van Omgevingsvergunningen.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Uurtarief maximaal € 45,00 inclusief reiskosten, exclusief BTW.
 • Je beschikt over een gevolgde mbo opleiding.

Gunningscriteria (weging)

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4 (20 punten).
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een administratieve functie op het gebied van bouwaanvragen / vergunningen / adressen en/of APV-meldingen in de afgelopen 3 jaar (30 punten).
 • Aantoonbare werkervaring met Corsa (15 punten).
 • Aantoonbare werkervaring met Squitxo (15 punten).
 • Je bent inzetbaar op de vrijdagen (10 punten).
 • Aantoonbare werkervaring binnen een 100.000+ gemeente in de afgelopen 3 jaar (10 punten).

Competenties

 • Je bent enthousiast, proactief, je wil graag je schouders ergens onder zetten en je bijdrage leveren voor het soepel laten verlopen van het vergunningen- en meldingsproces;
 • Je bent accuraat;
 • Je bent collegiaal en kan goed in teamverband werken.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 25 februari 2021 in de middag. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 24 februari einde dag bericht.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.