• darkblurbg

Medewerker gegevensbeheer BGT VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Medewerker gegevensbeheer BGT voor 36 uur per week tot 1 juni 2021. Er is een optie op verlenging van 1 maal 5 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 5 januari 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Bedrijfsvoering
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1ste, 2de en 3de lijn.

Taakveld
Het taakveld Belastingen is verantwoordelijk voor de heffing- en invordering van de gemeentelijke belastingen, de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken, de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften en de uitvoering van de basisregistraties WOZ, BGT, BAG en BRO. 

Opdracht
Als medewerker gegevensbeheer BGT ben je verantwoordelijk voor het gegevensbeheer van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in de gemeente Westland. Je werkt nauw samen met de beheerders van de basisregistraties BAG en WOZ en de beheerders openbare ruimte Areaalbeheer van de cluster Ruimte (BOR) met het primaire doel het verhogen van de datakwaliteit van de basisregistraties. Je voert hiervoor met behulp van de BGT-applicatie kaartvervaardiging en tekenwerkzaamheden uit. Daarnaast verwerk je mutatiemetingen in de basiskaarten van de gemeente Westland.

Vereisten / knock-out criteria

 • Uurtarief maximaal € 62,50 inclusief reiskosten en exclusief BTW.
 • Een gevolgde hbo bachelor opleiding.

Gunningscriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
 • Aantoonbare kennis opgedaan in de afgelopen 3 jaar op het gebied van het stelsel van basisregistraties en landmeetkunde (aantoonbaar gemaakt d.m.v. werkervaring of gevolgde opleiding / cursus);
 • Aantoonbare werkervaring op het gebied van het stelsel van basisregistraties landmeetkunde, BAG en WOZ;
 • Aantoonbare werkervaring met het objectenhandboek BGT/IMGeo en BGT datamodel;
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring met de BGT beheerapplicaties:
  a) C-Sam (The People Group);
  b) Microstation Bentley Map;
  c) Q-Gis.

Competenties

 • Je bent resultaatgericht en je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte houding.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt procesmatig werken.
 • Je kan zelfstandig werken, maar je bent daarnaast een teamspeler die stevig in zijn schoen staat en een sterke wil heeft om te leren.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma - vr.  

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 8 januari 2021 vanaf 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 7 januari 2021 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.