• darkblurbg

Medewerker Interne Controle Sociaal domein VACATURE

Wij zijn op zoek naar 1 a 2 Medewerkers Interne Controle Sociaal domein voor 36 uur per week voor de duur van 2 maanden. Er is geen optie op verlenging. Regio: Gelderland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 22 oktober 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Inwoners, ondernemers, maatschappelijke instellingen en gemeente: Allen samen zijn we Nijkerk, een dynamische gemeente met 43.000 inwoners. Als gemeentelijke organisatie faciliteren we initiatieven van de samenleving en zoeken de samenwerking. Onze organisatie bestaat uit slagvaardige teams die plaats en tijd onafhankelijk werken. Werk je bij ons, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Opdracht
Uitvoering van de interne controle van het sociaal domein middels het uitvoeren van een steekproef. 150 dossiers worden getoetst aan de hand van vragen inzake de Wmo en de Jeugdwet in Checkpoint. De financiële stromen worden vastgelegd inzake de Wmo en de Jeugdwet aan de hand van het laatste rapport. De bevindingen van de toets worden vastgelegd in een rapportage.

Vereisten

 • Aantoonbare kennis van Wmo, de Jeugdwet en de AWB;
 • Maximaal uurtarief € 57,- per uur exclusief BTW en inclusief reiskosten woon-werk.

Gunningscriteria

 • Een afgeronde opleiding minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Bedrijfseconomie / Accountancy;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het uitvoeren van controles binnen het Sociale domein en dan met name Wmo en de Jeugdwet;
  Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met gemeentelijke bedrijfsprocessen;
 • Aantoonbare kennis van vak applicatie Suite en Mens centraal (30 punten);
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het uitvoeren van Verbijzonderde Interne Controles bij gemeenten.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • analytisch
 • resultaatgericht
 • accuraat

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 27 oktober 2020 van 09.00 uur tot 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 26 oktober bericht.

Overige informatie
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.