• darkblurbg

Medewerker PSA Westland VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Medewerker PSA Westland voor 36 uur per week voor de duur van 6 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 6 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 23 november 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoners ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!  

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concerncontrol en eenheid bureau gemeentesecretaris.  

Cluster Bedrijfsvoering
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1ste, 2de en 3de lijn.

Taakveld
Financiële Administratie en Informatievoorziening (FAI) is verantwoordelijk voor de centrale financiële administratie, inclusief de personeels- en salarisadministratie van de gemeente Westland. Naast de reguliere (vakinhoudelijke) taken houdt het taakveld FAI zich ook bezig met het optimaliseren van processen op het gebied van digitalisering en de professionalisering van de financiële administratie en de daarbij behorende processen.

Opdracht
Samen met jouw collega’s draag je zorg voor de volledige personeels- en salarisadministratie, bewaak je de juistheid en kwaliteit van de administratie, verstrek je informatie aan medewerkers en externen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sollicitatieprocedures, rechtspositie en salarissen. Je plaatst vacatures op in- en externe media, onderhoudt contacten met leidinggevenden en sollicitanten hierover en plant de gesprekken. Je bent de vraagbaak t.a.v. het wervingsproces voor sollicitanten en leidinggevenden.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Uurtarief maximaal € 42,50 excl. BTW en incl. reiskosten.
 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op minimaal mbo 3.
 • Aantoonbare werkervaring met computerprogramma Connexys.

Gunningscriteria

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van administratief medewerker in de afgelopen 6 jaar.
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met administratieve werkzaamheden op het gebied van personeels- en salarisadministratie bij een overheidsorganisatie in de afgelopen 3 jaar.
 • Aantoonbare werkervaring met administratieve werkzaamheden op het gebied van recruitment in de afgelopen 3 jaar.
 • Aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar.
 • Aantoonbare werkervaring met computerprogramma Pims(atAll).
 • Aantoonbare werkervaring met computerprogramma Connexys.

Competenties

 • Nauwkeurig;
 • Goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Gedreven en klantgericht;
 • Gevoel voor ondersteuning;
 • Goed kunnen samenwerken;
 • Flexibel inzetbaar indien nodig.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma - di - wo - do - vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 26 november 2020. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 25 november 2020 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.