• darkblurbg

Medewerker Risicobeheersing Toezicht VACATURE

Vacature aangemaakt: 28-09-2020

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Risicobeheersing Toezicht voor 18 - 36 uur per week tot aan 31-12-2020. Er is een optie op verlenging. Regio Utrecht. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Reageren voor 3 oktober 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Wij zoeken 4 á 8 professionals, ligt tevens aan de beschikbare uren per professional.

Organisatie Uw veiligheid, Ons werk

Veiligheidsregio Utrecht (VRU) is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s van risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen.

De directie Risicobeheersing voert de werkzaamheden uit voor 26 gemeenten in de regio Utrecht, in vier hoofdprocessen: Advies, Toezicht, Risicobeeld, Analyse & Beleid en (Brand)Veilig Leven. De huidige opdracht is gesteld voor het proces Toezicht. De kerntaak is zorgdragen voor een optimale dienstverlening aan de gemeenten inzake het toezicht en de handhaving op brandveiligheid. De basiswerkplek is op een van de grotere brandweerposten in de regio.

Opdracht De opdracht bestaat uit het uitvoeren van controles brandveiligheid op bouwkundig, installatietechnisch en organisatorisch gebied in de realisatiefase, bij bestaande bouw en milieu.

Vereisten

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het uitvoeren van toezichtcontroles brandveiligheid op bouwkundig, installatietechnisch en organisatorisch gebied;
  • Maximaal uurtarief € 79,00 exclusief BTW en inclusief reis- en verblijfkosten;

Gunningscriteria

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in het houden van toezicht op brandveiligheid;
  • Aantoonbare werkervaring met het afhandelen van toezichtcontroles in administratieve workflowsystemen;
  • Aantoonbare repressieve ervaring als brandweervrijwilliger of beroeps.

Competenties

  • Kwaliteitsgericht
  • Resultaatgericht

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Werkdagen De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning De gesprekken bij de VRU zijn gepland op donderdag 8 oktober 2020 tussen 8.00 en 9.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 7 oktober 2020 bericht.

Overige informatie

  • De VRU kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.