• darkblurbg

Medewerker Snippergroen VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Snippergroen voor 12 - 16 uur per week voor de duur van 2 maanden. Er is een optie op verlenging van 2 maal 2 maanden. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 20 november 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Werken bij Gooise Meren is samen wonen, werken, ondernemen en plezier maken in een groen gebied met een rijke geschiedenis.

Gooise Meren is de jongste gemeente van het Gooi. Sinds 1 januari 2016 is de gemeente ontstaan uit een fusie van Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden. Het gebied barst van de historie en cultuur en staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden en waterrijke omgeving aan het Naardermeer en IJmeer. De gemeente heeft ongeveer 57.000 inwoners en 380 medewerkers. Al deze mensen zijn verschillend. In interesses, overtuigingen, afkomst, leeftijd en passies. We vinden het belangrijk om dit terug te zien in onze organisatie; diversiteit zorgt voor rijkere inzichten en betere resultaten. Samen met inwoners, ondernemers en andere partijen werken we aan een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Samen zoeken we continu naar mogelijkheden om Gooise Meren te blijven verbeteren.

Opdracht
De medewerker verkoop snippergroen is aanjager en eindverantwoordelijk voor het alles wat er rond de verkoop van snippergroen speelt. Je begeleidt het complete proces snippergroen, van aanvraag tot overdracht. Een deel van de werkzaamheden zoals (project) administratie wordt uitgevoerd door de ondersteuners van de afdeling M&O. Hiermee heb je regelmatig contact en je voorziet ze ook van werk. Je komt in een goed georganiseerde structuur te werken, waar veel gebruik wordt gemaakt van standaarden. Hierdoor kan je je focussen op de inhoud.

Als er een aanvraag binnenkomt start je een intern ‘adviesrondje’ op waarbij diverse beleidsvelden bevraagd worden over hun bedenkingen. Indien hier geen overeenstemming over is, dan bekijk je met de beleidsvelden “hoe we het mogelijk kunnen maken”.

Je bent een strategisch denker en kijkt verder dan de concrete aanvraag. Er is soms sprake van oneigenlijk grondgebruik, hiermee kan je goed overweg, zowel juridisch als mensgericht. De aanpak hiervan stem je af met de juristen grondzaken.

Als er groen licht is voor de verkoop, bepaal je de verkoopprijs aan de hand van de standaard getaxeerde prijslijst of door middel van een taxatie. Vervolgens doe je een aanbieding aan de koper en onderhandel je waar nodig over de voorwaarden van verkoop. Tot slot stel je koopovereenkomsten op, check je de concept akte van levering, volmacht en de nota van de notaris.

Als de koop afgewezen wordt dan stel je de aanvrager daarvan in kennis en geef je waar nodig een toelichting.

Minimumeisen / knock-outcriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
 • Een maximaal uurtarief van € 67,- exclusief btw en inclusief reiskosten woon- werkverkeer;
 • Aantoonbare werkervaring als medewerker grondzaken binnen een gemeente;

Gunningscriteria

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring de afgelopen 5 jaar als medewerker grondzaken binnen een gemeente;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met verkopen en verhuur van snippergroen;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het zaaksysteem Mozart;
 • Aantoonbare werkervaring met taxaties en notariële aktes.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Organiseren;
 • Analytisch vermogen;
 • Omgevingsbewustzijn;
 • Klantgerichtheid;
 • Creatief denken;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Overtuigingskracht;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Accuratesse.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 25 november 2020, 09.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 24 november 2020 bericht.

Overige informatie
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.