• darkblurbg

Medewerker Verkiezingen VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Verkiezingen voor 32 - 36 uur per week voor de duur van 6 maanden. Er is geen optie op verlenging. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: z.s.m.. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 10 november 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie 
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 7 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat.

Opdracht
Projectgroep verkiezingen 
Op 17 maart 2021 staat de Tweede Kamerverkiezing op het programma. De projectgroep Verkiezingen is verantwoordelijk voor het volledige verkiezingsproces: van het instellen van de stembureaus en een betrouwbare verkiezingsuitslag tot aan een goede verwerking daarvan. De projectgroep valt onder cluster Dienstverlening en bestaat uit 2 Projectleiders en een Medewerker Verkiezingen medewerkers van september 2020 tot en met april 2021. Waarbij tijdens de Tweede Kamerverkiezingen, een groot deel van de organisatie hieraan mee zal werken.

Functieomschrijving
Als projectmedewerker ben je onderdeel van het team dat in Westland de unieke gebeurtenis van verkiezingen voorbereidt en organiseert. Je ondersteunt de projectleiders bij alle werkzaamheden: de benoeming van de stembureauleden, het kiezen en corona-proof inrichten van 62 stemlocaties, regelen van de catering, opstellen van roosters, het bijhouden van de administratie, verzorgen van de communicatie en afstemming met de vele betrokkenen. Jouw werk begint in oktober en loopt door tot eind april 2021. Vooral de laatste twee maanden vóór de verkiezing is het spannend en heel druk. Ben jij een organisator eerste klas en haalt werken onder hoogspanning het beste in jou naar boven? Solliciteer dan als projectmedewerker verkiezingen in Westland!

Vereisten

 • Uurtarief maximaal € 42,00 inclusief reiskosten, exclusief BTW.
 • Je beschikt over een gevolgde mbo opleiding.

Gunningscriteria

 • Je beschikt over een afgeronde mbo opleiding niveau 4.
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar op het gebied van verkiezingen.
 • Aantoonbare werkervaring met het programma Procura Verkiezingen.
 • Je bent flexibel inzetbaar wat betreft werktijden.

Competenties

 • Als enthousiaste collega ben je leergierig en klantgericht en wil je alles op alles zetten om deze verkiezing top te laten verlopen.
 • Je hebt relevante werkervaring en je bent geïnteresseerd in verkiezingsprocessen.
 • Je hebt een goede ontwikkeling in je mondelinge en schriftelijke communicatie.
 • Je bent flexibel, stressbestendig, planmatig en kunt gemakkelijk overzicht houden in een hectische omgeving.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag t/m vrijdag i.o.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 13 november 2020 vanaf 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 12 november 2020 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.