• darkblurbg

Medior en Senior SAP Consultants regio Groningen VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een 1 of meerdere interim / freelance / zzp Medior en Senior SAP Consultants regio Groningen voor 32 - 40 uur per week t/m 1 juli 2023, met optie op verlenging. Opleidingsniveau: HBO/WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie en vanuit huis.

Heb je de nodige functionele en/of technische ervaring in de SAP wereld opgedaan die je graag in dienst stelt van klanten?

Wij zijn op zoek naar een aanvulling voor ons SAP Competence Center. De komende jaren staan bij ons in het teken van heel veel veranderingen op IT gebied. Zo zijn we onlangs ons SAP S4 implementatieprogramma gestart en zijn we actief bezig met het zetten van grote stappen in onze Digitale Ambitie.

Om deze veranderingen goed te kunnen uitvoeren zullen onze bestaande functionele en technische SAP-beheerteams goed door moeten kunnen draaien en zijn we op zoek naar de nodige versterking. Hierbij gaat het om diverse rollen in de SAP beheer-teams voor HR, Finance, Logistiek, Onderhoud en SAP Basis.

Wat ga je doen?

Ons SAP-landschap is een uitdagend en dynamisch geheel. We hebben hierbij te maken met een mix van de “oude” ERP-wereld en de nieuwe cloudoplossingen. In die mix hebben we de afgelopen jaren al flinke stappen gemaakt naar een meer cloud-georiënteerd landschap door alle SAP-oplossingen niet meer on-premise te draaien maar te verplaatsen naar HEC. Daarnaast ontwikkelen we specifieke SAP-oplossingen op ons BTP-platform.

Op basis van je achtergrond maak je deel uit van het desbetreffende SAP-beheerteam en ben je het eerste aanspreekpunt bij verstoringen in de SAP-dienstverlening. Om een indruk te geven wat je tegen kan komen bij ons SAP Competence Center en waar jij een rol in kunt spelen, maken wij onder andere gebruik van de volgende SAP-modules en applicaties:

SAP HR, Successfactors, SAP MM, WM, SAP FI/CO/PS, SAP PM, MOC, Eigen Fiori-applicaties voor onderhoud, SAP Portal, SAP PI/PO, Cloud Integration, Ariba, Concur, Fieldglass, SAP BTP en SAP Workzone.

Eisen

  • Opleidingsniveau minimaal HBO.
  • Zeer ruime en aantoonbare ervaring met SAP Basis werkzaamheden en/of een van de functionele domeinen Finance, HR, Logistiek of Onderhoud.
  • Kennis van het werken volgens ITIL- en ASL-processen
  • Pré: Ervaring en kennis van Agile/Scrum en DevOps

Wensen

  • Werkt gestructureerd en nauwkeurig, in juiste volgorde en tijd.
  • Adequaat kunnen inzetten van een analytisch en creatief denkvermogen om tot de beste oplossingen te komen.
  • Een proactieve houding, werk zien en meedenken in het team.
  • Communicatief sterk en in staat om goede relaties op te bouwen, zowel binnen het team als met de business.
  • Tonen van flexibiliteit en veerkracht om (on)voorziene activiteiten tot een goed einde te brengen.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 88247)