• darkblurbg

Orthopedagoog / psycholoog jeugd / gedragswetenschapper regio Den Haag VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een Orthopedagoog / psycholoog jeugd / gedragswetenschapper regio Den Haag voor 2 uur per maand voor onbepaalde tijd. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 25 mei 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.


Voor een professionele jonge thuiszorg organisatie zijn wij op zoek naar een orthopedagoog / psycholoog jeugd / gedragswetenschapper die 2 uur per maand beschikbaar is. De werkzaamheden worden op locatie in Den Haag uitgevoerd.

In het kader van de jeugdhulp contractering is het verplicht dat intervisie en casuïstiek wordt besproken onder leiding van een gedragswetenschapper. Daarom is deze vacature uitgezet.

Jouw taken zullen bestaan uit het coördineren en leiden van intervisie en casuïstiekbespreking. Je deelt jouw expertise en tips met de jeugdbegeleiders zodat zij dit mee kunnen nemen in hun werk. Je komt te werken in een zelfsturend team, dat pas geleden gestart is. De jeugdhulpverleners hebben veel ervaring.

Ben jij iemand die intervisie kan leiden en gedragsanalyses kan maken? Kun jij jeugdbegeleiders prikkelen om vragen te stellen? Ben jij iemand die in staat is om feedback te kunnen geven en te kunnen ontvangen aan te moedigen? Kun jij als gedragswetenschapper optreden binnen de jeugdkaders? Reageer dan voor 20 mei 2021.


Ben je beschikbaar? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.