• darkblurbg

Orthopedagoog regio Amersfoort VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een interim / freelance / zzp Orthopedagoog regio Amersfoort voor een scholenstichting voor 3 dagen tot uiterlijk 1 maart 2023 (ziektevervanging). Opleidingsniveau: WO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Met jou aan boord als orthopedagoog kan onze opdrachtgever met elkaar bouwen aan de zorgstructuur. Met als doel de beste ondersteuning te bieden aan de leerlingen. In deze rol begeleid je leerlingen en heb je een ondersteunende en adviserende rol naar docenten die met de leerling werken.

Wat ga je doen?

  • Dossieranalyse;
  • Gesprekken voeren met de leerling;
  • Meekijken met - en ondersteunen van de coaches;
  • Contacten onderhouden met externe instanties en schakel zijn naar het samenwerkingsverband;
  • Deelnemen aan het zorgadviesteam (ZAT);
  • Meedenken met de zorgstructuur.

Wat neem je mee?

Het is belangrijk dat je jezelf goed kent en op jezelf en anderen kunt reflecteren. Je bent empathisch en hebt tact. Je combineert dit met gevoel voor humor en een nuchtere aanpak. Daarnaast breng je een diploma orthopedagogie of (kinder)psychologie mee.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 56690)