• darkblurbg

Orthopedagoog regio Barneveld VACATURE

Wij zijn op zoek naar een interim / freelance / zzp Orthopedagoog regio Barneveld voor 0,8 fte. Opleidingsniveau: WO. ​Reageren vóór 2 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Onze opdrachtgever biedt jongeren die hun weg in het onderwijs wat moeilijker kunnen vinden een tijdelijke onderwijsplek en begeleiden ze terug naar hun eigen school of naar een andere vorm van passend onderwijs. Samen met betrokkenen kijken ze naar wat de jongere nodig heeft om weer zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren.

In de Commissie Toewijzing en Plaatsing (CTP) adviseren en beoordelen ze welke leerlingen in aanmerking komen voor extra onderwijsondersteuning, waaronder VSO en arrangementen. De CTP bestaat uit een onderwijskundige, twee orthopedagogen, een psycholoog en onze toekomstige collega. Jij dus!

Jouw werk bestaat uit het beoordelen van aanvragen voor maatwerk, (bovenschoolse) arrangementen en toelaatbaarheidsverklaringen en het schrijven van bijbehorende deskundigenverklaringen. Ook ben je met procesregie betrokken bij adviestrajecten voor leerlingen op de scholen. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het te woord staan van medewerkers van onze scholen tijdens het telefonisch spreekuur en uit het leggen van contacten met ondersteuningscoördinatoren, ouders en leerlingen om ondersteuningsvragen verder uit te diepen.

Opdrachtgever vindt het belangrijk dat je een goede, hartelijke werkrelatie binnen de scholen opbouwt en dat je met hen mee wilt werken aan het regelen van dat wat nodig is voor de schoolloopbaan van de leerlingen. ​

Het strekt tot aanbeveling dat je een actieve NVO-registratie hebt en in het bezit bent van een rijbewijs B.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 91975)