• darkblurbg

P&O adviseur VACATURE

Wij zijn op zoek naar een P en O adviseur  voor 24 uur per week voor de duur van 4 maanden. Er is een optie op verlenging. Regio: Overijssel. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: 1 december 2020. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 27 november 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie Beleef de Gemeente Zwartewaterland

De gemeente aan het Zwartewater kun je vanwege de groene omgeving en historische kernen gerust uniek noemen. Vanuit het kantoor in Hasselt, aan de rand van het centrum, ben je binnen 10 minuten op de A28. Prima bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Zwolle, Meppel en Kampen.

Opdracht
Afwisselend werk en maatwerk leveren, daar krijg je energie van als P&O-adviseur. Het ene moment ben je bezig met het werven van een nieuwe collega, later op de dag ben je met je collega’s aan het sparren over nieuw P&O-beleid. En dat doe je niet alleen, maar samen met het hele P&O-team van de gemeente Zwartewaterland. Het team bestaat uit twee P&O-adviseurs, een Beleidsadviseur en een P&O-ondersteuner.

Kanjer in je vak
In samenwerking met je teamgenoten adviseer, begeleid en ondersteun je de eenheidsmanager bij de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. Dit behelst de gehele range van in-, door- en uitstroom. In overleg met je teamgenoten word je tevens producthouder van een of meerdere P&O thema’s. Dit betekent dat jij zorg draagt voor actualisering, toegankelijkheid en toepasbaarheid van de informatie (inhoud en proces) van dit onderwerp.

Voor de komende vier à vijf maanden ga je je voornamelijk bezighouden met het instroomproces. Je gaat een aantal sollicitatieprocedures en inhuurprocessen begeleiden. 

Jouw positieve energie werkt aanstekelijk
Je kijkt verder dan de standaard procedures. Waar jouw regie nodig is, sta je klaar. Je bent niet bang waar nodig een stevig gesprek aan te gaan. Ondanks het brede takenpakket en het schakelen tussen diverse werkzaamheden, weet jij je hoofd koel te houden. Je bent dienstverlenend en je spreekt de taal van de persoon waar je mee werkt. Met andere woorden, je weet goed hoe jij je moet aanpassen aan de situatie. Dat maakt je niet alleen een goede P&O-adviseur, je bent daarin ook een inspiratiebron voor jouw collega’s en de gehele organisatie. Want samenwerken doe je graag en veel.

Vereisten / knock-outcriteria

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met uitvoeren van werving- en selectieprocedures voor personeel

Gunningscriteria

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met het uitvoeren van werving- en selectieprocedures binnen een overheidsorganisatie
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als P&O adviseur binnen een overheidsorganisatie
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als sparringpartner voor het management

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan de genoemde criteria voldoet

Competenties

  • Een dienstverlenende instelling
  • Een teamgerichte instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 3 december van 13:00 – 16:30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 1 december bericht.

Overige informatie
De gemeente vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).