Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Persoonlijke ontwikkeling

  • Home
  • Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij jezelf en anderen beter leren begrijpen? Wil jij betere resultaten op het werk en in jouw dagelijks leven? Wil jij succesvoller zijn? Dan zul je eerst moeten weten wat jouw sterke kanten zijn en wat jouw knelpunten zijn. Persoonlijke ontwikkeling en groei begint altijd bij het kennen van jezelf.

Voor een kleine investering krijg jij een uitgebreide rapportage dat in beeld brengt hoe jij naar jezelf kijkt. Je kunt deze test online invullen. Wij werken met de DISC. Door het invullen van deze online tool krijg je bijzondere inzichten in jouw eigen gedrag maar ook hoe dit zich verhoudt tot anderen in jouw team, organisatie of in jouw privé leven. Je gaat leren om beter om te gaan met verschillende gedragsstijlen. DISC is geen assessment en ook geen persoonlijkheidstest! Meer informatie over onze assessments.

Als je serieus met DISC aan de slag gaat is het effect op jouw leven groot

De DISC geeft jouw heel concrete handvatten om te werken aan jouw persoonlijkheid en jouw relaties met anderen. Het DISC-model geeft jou diepgaand inzicht in de persoonlijkheidsstijl van jezelf en van anderen.

Meerdere persoonlijkheidsprofielen

Er zijn verschillende profielen die je van jezelf kunt laten opstellen. Dit doe je door de online vragenlijst in te vullen. Daarna krijg je van ons een uitgebreid PDF-rapport dat op basis van jouw DISC profiel is opgesteld.

Je kunt kiezen uit de volgende rapportages (klik op de link voor een voorbeeldrapportage):

Rapportages A t/m D kunnen worden uitgebreid met:

*) alle prijzen zijn inclusief btw

Wil je meer inzicht in jezelf?

  1. Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl en geef aan welk rapport je wilt ontvangen: A, B, C of D met optioneel E en/of F.
  2. Wij sturen je daarna een email met een factuur.
  3. Als wij jouw betaling hebben ontvangen dan krijg je van ons een email met een inlogcode voor de DISC vragenlijst. Uiteraard krijg je een instructie waarin precies wordt uitgelegd wat je moet doen.
  4. De vragenlijst bestaat uit 2 maal 24 stellingen. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten.
  5. Je ontvangt daarna van ons het DISC rapport als PDF-bestand. Dit rapport geeft nauwkeurig inzicht in jouw persoonlijkheid. Je zult versteld staan van de nauwkeurigheid.
  6. Jouw gegevens worden veilig opgeslagen en bij ons standaard na 1 jaar automatisch verwijderd. Mocht je jouw rapportage kwijtraken dan kunnen we je tot 1 jaar na datum van een kopie rapportage voorzien. Uiteraard is het mogelijk dat wij op verzoek direct jouw rapportage verwijderen.
  7. Jouw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. Beloofd!

Bureau Ad Interim werkt met Persolog materialen.