• darkblurbg

Procesbegeleider regio Epe VACATURE

Wij zijn op zoek naar een interim / freelance / zzp Procesbegeleider regio Epe voor 32 - 36 uur per week vanaf januari 2023 tot maart 2023. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

In het woon-werkcentrum biedt onze opdrachtgever forensische zorg. Ex-gedetineerde mannen worden begeleid bij hun maatschappelijke integratie. Ze wonen in appartementen in verschillende gebouwen op het terrein. Hier volgen zij een programma dat is opgebouwd in modules van drie maanden. Daarna stromen cliënten door naar een vervolgplek of naar één van onze locaties in de omgeving van Epe.

Voor onze cliënten zoeken wij een gedreven collega die in staat is om naast onze cliënten te staan en hen perspectief en steun te bieden in hun proces. Als team zoeken wij een collega die zelfstandig kan werken, maar daarnaast ook in staat is om samen te werken, kennis te delen, en zo cliënten de best passende hulp te bieden.

De functie

Het doel van deze functie is de cliënt ondersteunen om de verbinding met zichzelf en zijn omgeving te herstellen, waarbij je uitgaat van de krachten en de mogelijkheden van de cliënt. Je coördineert het proces rondom de hulpverlening van de cliënt: je inventariseert het begeleidingsplan en stelt deze ook op. Jij hebt de regie in het uitvoeren van dit plan, waarbij je optimaal gebruik maakt van het team, eigen netwerk en andere betrokkenen.

Het rooster wordt in overleg met het team samengesteld. Je draait onregelmatige diensten doordeweeks en in het weekend.

Jij

  • bent in staat de cliënten te motiveren en te stimuleren om zelfredzaamheid te bevorderen;
  • kent je grenzen en geeft die op een goede manier aan;
  • hebt ervaring met cliënten op het gebied van verslaving- en persoonlijkheidsproblematiek en licht verstandelijke beperkingen; medische achtergrond is een pré;
  • beschikt over een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar;
  • stemt in met de christelijke visie van opdrachtgever.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 88951)