• darkblurbg

Projectleider Duurzaamheid en Energietransitie regio Alphen aan den Rijn VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Projectleider Duurzaamheid en Energietransitie regio Alphen aan den Rijn voor minimaal 32 uur per week voor een periode van 6 maanden met een optie op verlenging. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg (uiterlijk 1 januari 2023). Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Opdrachtgever biedt wegen naar werk voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (nog) niet gemakkelijk te bereiken is. Onze kracht is het begeleiden naar werk door werk. Omdat we erin geloven dat je kennis en ervaring het beste leert, door het te doen. Binnen het ontwikkelbedrijf zijn ruim 500 medewerkers aan de slag in een aangepaste werkomgeving. Daarnaast begeleiden we ieder jaar honderden werkzoekenden naar een passende baan onder andere in onze mooie leerwerkomgeving waar we mensen opleiden naar betaalde banen in bijvoorbeeld horeca, groen, logistiek, metatechniek en schoonmaak. We werken hiervoor nauw samen met werkgevers, onderwijs en zusterbedrijven in de regio. Het ontwikkelen van de mensen doen we via leerwerklijnen binnen en buiten de organisatie.

De komende jaren breiden we de leerwerklijnen verder uit, want we spelen doorlopend in op de vraag vanuit de arbeidsmarkt. Op die manier bieden we onze mensen de beste baankansen. Zo startten we onlangs met een leerlijn Circulaire Hub die wij willen opschalen.

En hier kom jij bij kijken! Voor de opschaling en implementatie van deze leerlijn in de organisatie zoeken wij een senior projectleider.

De functie projectleider maakt onderdeel uit van het Commercieel Team van opdrachtgever wat bestaat uit 7 mensen. Je rapporteert aan de stuurgroep van het project wat bestaat uit leden van het MT.

Waar hebben we graag jouw hulp bij nodig?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitrol van een project naar een nieuwe leerlijn. Je hebt veel met onze interne collega’s te maken. En net zo belangrijk zijn onze externe partijen.

Het eerste project dat je uitrolt is de Circulaire Hub. Als projectleider zorg je voor borging van het projectplan wat je samen met de accountmanager van het Commercieel Team maakt. Je stelt project- en werkgroepen samen waarin collega’s met verschillende expertises en van verschillende afdelingen aan deelnemen en hiermee werk je nauw samen. Het is belangrijk dat je een sterk verbindend vermogen hebt om iedereen te motiveren en inspireren om bij te dragen aan het succes van deze nieuwe leerlijn.

Voor de opschaling van de Circulaire Hub kunnen we niet zonder onze externe partners. Jij enthousiasmeert deze partners zodat ze graag aanhaken. Naast de uitvoering van het projectplan bewaak en rapporteer je over de voortgang richting stuurgroep en teamleiding. Je neemt de juiste beslissingen op de juiste momenten met de juiste middelen. En wij horen graag gevraagd en ongevraagd jouw advies over het project.

Wat breng jij mee? Je hebt ervaring met projectmatig werken en je sporen verdiend met het uitvoeren van grote projecten in het bedrijfsleven. Kennis van circulariteit en duurzaamheid is vereist, het hebben van een netwerk in de circulaire economie een grote pre.

Je bent ondernemend, weet collega’s en partners voor je te winnen en in beweging te krijgen. Omdat je zowel met diverse afdelingen intern als partijen extern werkt is het een must dat je planmatig en gestructureerd werkt. Je bent kartrekker van het project, je hebt overzicht en werkt ook zelfstandig. Je vindt het belangrijk om een stevige bijdrage te leveren aan onze organisatiedoelen en je krijgt energie als je groei ziet in je leerlijnen. Organiseren en aanpakken is voor jou geen onbekend terrein. Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur ben je gecertificeerd in projectmanagementtools als Prince2/Agile Scrum.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 62173)