• darkblurbg

Projectleider Huisvesting VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Projectleider Huisvesting voor 24 - 36 uur per week voor 7 maanden. Er is een optie op verlenging van 6 maal 2 maanden. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: uiterlijk 1 juni 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 13 mei 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Gemeente Hilversum, een uitdagende werkgever in de Mediastad in het groen
De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken. En soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 800 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum. Dat zijn collega's die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega's die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen - binnen en buiten de organisatie - stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega's die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn, inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

Onze kernwaarden: klantgericht werken, initiatief nemen, samenwerken en samenlevingsgericht werken. De rode draad is dat we ons blijven ontwikkelen. Dan zijn we nu, maar ook in de toekomst, toegerust voor de (nieuwe) taken waar we als gemeente voor staan.

Opdracht
Algemene omschrijving

 • Projecten met een facilitair, technisch, bouwkundig en monumentaal karakter;
 • Ondersteunen van de Senior Huisvesting (tactisch verantwoordelijke).

Specifieke taken en verantwoordelijkheden

 1. Realisatie ontmoetingsplekken in kantoren;
 2. Realiseren herinrichting Villa als modern vergadercentrum;
 3. Realisatie projectplan en uitvoering verhuizen transformator / realisatie noodstroomaggregaat;
 4. Gevelbenadering onderhoud buitenzijde gebouwen (schoonmaak, bouwkundig onderhoud);
 5. Project hybride werken / terugkeer naar kantoor (ondersteuning);
 6. Verantwoordelijk voor hele proces van inkoop tot oplevering en financiële afronding; 
 7. Interne communicatie omtrent projecten;
 8. Planning en stakeholder management.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
 • Beschikbaar per maandag 31 mei 2021 of dinsdag 1 juni 2021 voor minimaal 24 uur per week;
 • Aantoonbare werkervaring als projectleider huisvesting;

Gunningscriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van facilitair, techniek of bouwkunde (10 punten);
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als projectleider op het gebied van huisvestingsprojecten (35 punten);
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar binnen het hard-services facilitaire werkveld (25 punten);
 • Minimaal 1 project in bouwteamverband (projectgebonden samenwerkingsverband tussen een opdrachtgever en één deskundige of meerdere deskundigen die, in gecoördineerd verband, samenwerken aan het ontwerp, de engineering van het ontwerp en de bouw uitgevoerd (voeg toe als aparte bijlage in het cv) (10 punten);
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met vergelijkbare projecten uit de specifieke taken en verantwoordelijkheden, zoals: herinrichten van een kantoor / vergadercentrum of verhuizen transformator / noodstroom aggregaat binnen een overheidsinstelling (20 punten).

Competenties

 • Communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk;
 • Resultaatgerichtheid;
 • Organisatiesensitiviteit;
 • Plannings- en organisatorische vaardigheden;
 • Doorzettingsvermogen.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 20 mei van 12.45 uur - 13.30 uur en 14.00 uur - 14.45 uur en vrijdag 21 mei 2021 van 09.00 uur – 09.45 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 19 mei 2021 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van de inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De gemeente verzoekt altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.