• darkblurbg

Projectleider implementatie E-HRM VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Projectleider implementatie E-HRM (AFAS-HRM) voor 16 uur per week voor 5 maanden. Er is een optie op verlenging van 2 maal 3 maanden. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: 22 maart 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 15 maart 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie 
Uw veiligheid, Ons werk
Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s va risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen.

Opdracht
Projectleider implementatie AFAS-HRM:

De digitale transformatie staat hoog op de agenda van de directie Bedrijfsvoering. Binnen VRU wordt een AFAS-HRM systeem gerealiseerd (inrichten, testen, migreren en ontwerpen) en geïmplementeerd (opleiden, documenteren, processen beschrijven en communiceren). Ook het huidige systeem moet worden uitgezet en de migratie hiervan worden aangestuurd.  De implementatie is een coproductie tussen de medewerkers van de afdeling HRM (adviseurs, personeels- en salarisadministrateurs), een business analist, een medewerker communicatie en medewerkers van de afdeling ICT en Informatiemanagement (informatiemanager, project- en portfoliomanager, functioneel beheerder. Het systeem is  per 1 januari 2021 live gegaan. Deze opdracht focust zich op de nazorg en optimalisatie van de processen.

De projectleider werkt nauw samen met een projectgroep, de consultants van de opdrachtnemer en rapporteert periodiek aan de opdrachtgever en stuurgroep t.a.v. voortgang en afwijkingen.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Aantoonbare werkervaring als projectleider van multidisciplinaire en complexe projecten op het gebied van HRM in de afgelopen 3 jaar;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het leiden van een AFAS HRM implementatie;
 • Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor-niveau;
 • Aantoonbare werkervaring binnen een Veiligheidsregio;

Gunningscriteria

 • Een afgeronde opleiding/certificaat op het gebied van projectmanagement (bijv. Prince2, MSP) (20 punten);
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar in het begeleiden van Implementatie projecten of als Projectleider Implementatie (40 punten);
 • Aantoonbare werkervaring met Beaufort óf Youforce in de afgelopen 3 jaar (20 punten);
 • Aantoonbare werkervaring als leidinggevende aan multidisciplinaire teams (met minimaal 3 werkgebieden) in de afgelopen 5 jaar (20 punten).

Geef in de motivatie duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

Je hebt een stevige persoonlijkheid en beschikt over de volgende competenties:

 • Resultaatgericht;
 • Accuraat;
 • Verbindend;
 • Communicatief sterk;
 • Flexibel.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de VRU zijn gepland op woensdag 17 maart 2021. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk in dinsdag 16 maart 2021 bericht.