• darkblurbg

Projectleider - klantcontactcenter frontoffice Burgerzaken VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Projectleider klantcontactcenter frontoffice Burgerzaken voor 32 - 36 uur per week voor de duur van 6 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 6 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 21 oktober 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris. 

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 13 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Team Klantencontactcentrum
Naast de gemeentelijke website is het Klant Contactcentrum (KCC) de centrale toegang van de gemeente voor inwoners, bedrijven en instellingen die informatie, een product of dienst willen verkrijgen. Wij zijn verantwoordelijk voor het eerstelijns klantencontact voor balie, telefonie, post, email en medeverantwoordelijk voor de goede afhandeling van internetvragen. Ook de eerste beantwoording van vragen op het gebied van zorg, welzijn, jeugdhulp en werk en inkomen ligt bij ons. Ben je dienstverlenend dan pas je wellicht goed bij ons.

Opdracht
Je draagt zorg voor het realiseren van de ingezette verbetertrajecten van de afdeling, zoals het implementeren van nieuwe software en het opzetten van een management informatiestroom. Je initieert projecten ter verbetering van de dienstverlening, daarin werk je intensief samen met de Teammanager en Supervisors van de afdeling én stakeholders in de gehele organisatie. Je analyseert processen en initieert daarin verbetertrajecten, die je zelf begeleid en tot een goed einde brengt. Ook analyseer je de aanwezig sturingsinformatie en weet de informatie inzetbaar en toepasbaar te maken voor de supervisors.

Vereisten

 • Uurtarief maximaal € 65,00 inclusief reiskosten en exclusief BTW.
 • Een gevolgde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.

Gunningscriteria

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met projecten in een rol als projectleider/ coördinator / teammanager in de afgelopen 7 jaar.
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 2 jaar.
 • Aantoonbare werkervaring met de Lean /Agile techniek in een klant- en planomgeving de afgelopen 4 jaar.

Competenties

 • Je bent een netwerker die op natuurlijke wijze zijn weg in de organisatie en haar medewerkers en weet hoe hij dingen voor elkaar krijgt.
 • Als persoon ben je een goede communicator met een continue verbeteringsmentaliteit.
 • Je houdt ervan om je collega's te motiveren en je bent sterk in het begrijpen van anderen.
 • Je hebt het vermogen om je werk te organiseren, te managen en te prioriteren met behoud van focus op resultaat.
 • Door je analytische en proactieve houding weet je processen te doorzien en op een effectieve manier te werken.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.  

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 26 oktober 2020 in de middag. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 23 oktober 2020 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.