• darkblurbg

Projectleider Locatieontwikkeling regio Zuid-Holland VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Projectleider Locatieontwikkeling regio Zuid-Holland voor 24 uur per week voor 6 maanden. Er is een optie op verlenging van 3 maal 6 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 13 december 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Welkom in Midden-Delfland!
Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Typerend voor het gebied is de koe die nog gewoon in de wei staat. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten.

Midden-Delfland geeft jou de ruimte
Je werkt binnen de afdeling Landschap, Wonen en Economie in een dynamische omgeving. De afdeling bestaat uit diverse teams waaronder het team Locatieontwikkeling. Jij maakt deel uit van het team Locatieontwikkeling.

De gemeente hanteert het concept van resultaat gericht werken en geeft je daarnaast de kans je kwaliteiten en talenten optimaal te benutten.

Opdracht
Als projectleider zorg je voor de voortgang in de realisatie van ruimtelijke plannen. Deze plannen behelzen een samenspel van de realisatie van woningen, de ontwikkeling en uitgifte van bedrijventerreinen. Enerzijds initieert de gemeente zelf de ontwikkeling van locaties. Anderzijds faciliteren wij particuliere initiatieven. Je begeleidt particulieren om te voldoen aan het gemeentelijke beleid en je draagt zorg voor kostenverhaal. Als projectleider draag je zorg voor draagvlak en adviseer je de directeur en ook het college van burgemeester en wethouders. Je krijgt ondersteuning van diverse vakspecialisten. Jij stuurt en motiveert allen om tot een optimaal resultaat te komen.
Projectleiders zijn bij ons bereid de gemeente ’s avonds te vertegenwoordigen bij bijvoorbeeld commissievergaderingen, klankbordgroepen en informatieavonden.

Knock-out criteria

 • Aantoonbare werkervaring met projectleiding gericht op de ontwikkeling van infrastructuur.
 • Aanwezig op dinsdag vanwege overlegstructuren.
 • Aantoonbare werkervaring met de ontwikkeling van woningbouwlocaties (Duidelijk benoemd in het CV).

Gunningscriteria (weging)

 • Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van Planologie of Sociale geografie (35 punten).
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider in locatieontwikkelingsprojecten in de afgelopen 10 jaar (40 punten).
 • Uurtarief tot € 105,- inclusief reiskosten woon-werk, exclusief BTW (25 punten).

Competenties

De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:

 • Flexibel;
 • Interactief;
 • Integraal;
 • Klantgericht;
 • Resultaatgericht.

Specifieke aandacht gaat uit naar de wijze waarop jij anderen kunt motiveren en hoe jij je werk vastlegt.

Benodigd aantal professionals
1-2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag tot en met donderdag.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 14 december 2021 van 11.00 uur tot 12.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 13 december 2021 na 14.30 uur bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van de marktplaatsopdracht.

Overige informatie
De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.


Overige interim / freelance / zzp opdrachten week 49     Geld verdienen met een tip