• darkblurbg

Projectondersteuner regio Den Haag VACATURE

Wij zijn z.s.m. op zoek naar een interim / freelance / zzp Projectondersteuner regio Den Haag voor minimaal 24 uur per week voor een nog onbekende periode. Loondienst ook mogelijk. Opleidingsniveau: MBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 26 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Ben je minder uren beschikbaar of is jouw mogelijke startdatum wat verder weg? Dan toch reageren!

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie en vanuit huis (minimaal 2 dagen per week op kantoor). Geen recht op vaste thuiswerkdag! 

Zoek jij een uitdagende functie bij een advies- en ingenieursbureau dat groot genoeg is om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg is om je thuis te voelen? Kom dan bij onze opdrachtgever werken als Projectondersteuner.

Als Projectondersteuner ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van een afdeling binnen de organisatie, bestaande uit circa 38 collega's. Je bent het centrale contactpunt en ondersteunt de collega's bij diverse zaken zoals offertes, afspraken en andere project ondersteunende activiteiten. Daarnaast faciliteer en ondersteun je de afdelingsmanager.

Wat ga je doen

  • Je neemt de administratie uit handen, zodat zij zich kunnen richten op hun hoofdtaken. Denk hierbij aan het doorgeven van ziekmeldingen, jubilea, afdelingsbijeenkomsten, e.d.
  • Projectondersteuningsactiviteiten zoals het voorbereiden en controleren van offertes, opmaken van rapportages, administratief verwerken van opdrachten en offertes, inrichten van het projectdossier, voorbereiden en verwerken van facturen, werkzaamheden t.b.v. urenrapportage klanten e.d.

Dit vragen wij

Je bent gewend met deadlines te werken, flexibel in jouw werkuren en kunt omgaan met ad hoc veranderingen. Je hebt oog voor details, bent zorgzaam en zeer accuraat. Je hebt uitmuntende organisatievaardigheden, bent discreet en hebt een effectieve manier van communiceren.

  • MBO werk- en denkniveau, je hebt bij voorkeur een afgeronde secretariële opleiding of verwante opleiding.
  • Ruime werkervaring in een vergelijkbare rol bij een commerciële (advies)organisatie.
  • Vertrouwd met het gebruik van Microsoft 365 office programma (MS Office, word, PPT Outlook, Teams, SharePoint etc.)
  • Ruime ervaring in het maken van planningen en administratie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 51690)