• darkblurbg

Projectondersteuner VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Projectondersteuner voor 16 uur per week voor 12 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 12 maanden. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: MBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 18 maart 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Veenendaal is een mooie, actieve gemeente, centraal gelegen aan de A12, met uitstekende voorzieningen in een groene omgeving. De gemeente heeft een bruisende binnenstad met een groot en gevarieerd winkelcentrum, een innovatief ICT-centrum voor de regio en volop plannen voor de toekomst. Met de ontwikkeling van het centrumplan Brouwerspoort en diverse andere nieuwbouwlocaties zoals Veenendaal-oost, zal Veenendaal naar zo'n 70.000 inwoners groeien. Ook persoonlijke groei van onze medewerkers staat centraal in Veenendaal. De gemeente stimuleert hen om zich steeds verder te ontwikkelen. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Je gaat als assistent aan de slag bij het Team Programma’s en Projecten van de Gemeente Veenendaal. Vanuit dit team sturen de projectmanagers de (soms ook niet fysieke bouw) projecten integraal aan en zijn de programmamanagers verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal programma’s.

Als assistent ondersteun je in een zeer dynamische werkomgeving de managers en hun teams bij de uitvoerende en organiserende taken. Je werkt intensief vanuit een hecht team aan complexe projecten en programma’s.

Opdracht
Een belangrijk deel van je werk bestaat uit het voorbereiden van overleggen, bewaken van gemaakte afspraken en - samen met de manager- de kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden. Je verzorgt, verwerkt en geeft vorm aan (digitale) correspondentie en media.  Je bent aanspreekpunt voor in- en externe contacten. Je hebt oog voor ontwikkelingen in het netwerk van het project of programma .

Tot slot is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden het notuleren van (soms grote of complexe) bijeenkomsten. Binnen de projecten en programma’s ben jij de spin in het web.

Vereisten / knock-outcriteria

  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4;
  • Aantoonbare werkervaring met projectmatig werken;

Gunningscriteria (weging)

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als ondersteuner/secretaresse (50 punten);
  • Aantoonbare werkervaring binnen het ruimtelijk domein (25 punten);
  • Aantoonbare werkervaring met vormgeven van (digitale) correspondentie en media van een project (25 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties

  • Frisse actieve persoonlijkheid;
  • Geordend en gestructureerd kunnen werken;
  • Proactief kunnen samenwerken;
  • Onder druk kunnen werken.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: In overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 25 maart 2021 van 13:00 uur tot 17:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 24 maart 2021bericht.

Overige informatie

  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.