• darkblurbg

Psycholoog regio Zwolle VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Psycholoog voor 4 - 20 uur (elk aantal uren is bespreekbaar) per week voor een nog onbekende periode. Er is een intentie om een langdurige samenwerking met je aan te gaan. Regio: Zwolle. Opleidingsniveau: WO. Start opdracht: in overleg. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden, maar loondienstverband is ook mogelijk. Reageren voor 28 januari 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Wat ga je doen?

Als psycholoog ben je onderdeel van een klein multidisciplinair team. Je voert taken uit als diagnostiek, intakes en behandeling. Deze richten zich op (jong) volwassenen met een eetstoornis, maar ook volwassenen met uiteenlopende trauma’s. Je werkt vanuit verbinding met onze cliënten en hun netwerk. Je deelt je kennis en expertise met je collega’s waardoor we gezamenlijk de organisatie naar een (nog) hoger niveau tillen.

Opdrachtgever

Je gaat werken in een kleinschalige GGZ-organisatie die is opgericht vanuit het oogpunt dat de mens achter de stoornis centraal staat. Zij leggen de focus op wat er nog wél mogelijk is en richten zich op de kern van de problematiek. Een belangrijk onderdeel van de missie van de opdrachtgever is de zorg verder ontwikkelen en zorgverleners te verbinden. Ze geloven in de kracht van een goede samenwerking binnen het team waarin iedereen elkaar blijft aanvullen en versterken.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een psycholoog die zelfstandig en proactief is, maar bovenal zichzelf durft te zijn. Je combineert je beroepsmatige kennis met je intuïtie en ervaring, waardoor je ‘out of the box’ durft te werken. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding CGT en/of schematherapie, maar bent ook bereid jezelf te blijven ontwikkelen.

Ben jij ambitieus en heb jij passie voor je vak? Kun je daarnaast goed samenwerken met diverse disciplines en durf jij buiten de gebaande paden te behandelen? Stuur dan jouw cv aan ons op en geef duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.