• darkblurbg

Senior Recruiter VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Senior Recruiter voor 36 uur per week voor 6 maanden. Er is een optie op verlenging van 1 maal 3 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 17 maart 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoners ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concern control en eenheid bureau gemeentesecretaris.

Cluster Bedrijfsvoering
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1e, 2e en 3e lijn.

Taakveld
Personeel, Ontwikkeling, Organisatie en Communicatie (POOC) is verantwoordelijk voor de advisering en ondersteuning van de afdelingen op het gebied van Human Resource en Communicatie. Het onderdeel Personeel, Organisatie en Ontwikkeling doet dit door het opzetten van, adviseren over en het uitvoeren van een modern HRM-beleid. Het onderdeel Communicatie doet dit door samen met de afdelingen communicatiestrategieën, -plannen en -middelen te ontwikkelen. Ze staan de afdelingen proactief bij in hun communicatie, voorlichting en woordvoering. Daarnaast zijn zij leidend in representatie, intranet, de website en nieuwe media.

Opdracht
Door het versterken van onze organisatie alsook de gevolgen van de corona hebben wij momenteel veel vacatures openstaan. Heb je vaker voor hetere vuren gestaan en krijg jij juist energie hiervan? We zijn op zoek naar iemand die tijdelijk met onze senior recruiter aan de slag wil gaan om het hoge aantal openstaande vacatures terug te dringen. Op basis van jullie achtergrond en expertise maken jullie een heldere verdeling van de vacatures en ga je daar vervolgens zelfstandig mee aan de slag. Je gaat alle mogelijkheden inzetten om de vacatures te vervullen. Denk hierbij aan het gericht zoeken en benaderen van de kandidaten. LinkedIn recruiter is jouw niet onbekend en je weet feilloos de juiste zoektermen in te zetten. Je bewaakt de processen van je vacatures. Zijn de teksten goed? Zijn de juiste wervingskanalen ingezet? Je screent de binnengekomen sollicitanten en zorgt ervoor dat de teammanagers de voorgestelde kandidaten adequaat opvolgen. Goede kandidaten wil je niet verliezen in het proces. Daar waar nodig stuur je de werving bij. Vanuit deze rol heb je overleg met verschillende stakeholders, te weten: HR Adviseurs, teammanagers en cluster directeuren. Daar waar nodig zit je bij de sollicitatiegesprekken. Vanwege de situatie omtrent het Corona virus is dit voornamelijk digitaal. Zodra de kantoren weer open mogen zal dit op het gemeentekantoor zijn in Naaldwijk.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Uurtarief maximaal € 65 inclusief reiskosten, exclusief btw.
 • Je beschikt over een gevolgde hbo bachelor opleiding.

Gunningscriteria (weging)

 • Je beschikt over een afgeronde hbo bachelor opleiding op het gebied van HRM (15 punten).
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Recruiter in de afgelopen 7 jaar (30 punten).
 • Aantoonbare werkervaring met Boolean searchen de afgelopen 3 jaar (duidelijk weergegeven in het cv) (10 punten).
 • Aantoonbare werkervaring met diverse werving en selectie strategieën voor verschillende doelgroepen de afgelopen 3 jaar (graag specifiek beschrijven in het cv) (20 punten).
 • Aantoonbare werkervaring in de rol van Recruiter binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 4 jaar (25 punten).

Competenties

 • Organisatiesensitief, communicatief en een samenwerker;
 • Energiek, flexibel en resultaatgericht;
 • Je bent creatief in het bedenken waar je de beste kandidaat vandaan kan halen;
 • In het bezit bent van een recent en relevant netwerk;
 • Kennis en ervaring van arbeidsmarktcommunicatie.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma – vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 22 maart 2021 in de middag. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 19 maart 2021 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.