• darkblurbg

Supervisor Planning Transport / hoofd planner / hoofd transportplanner regio Eindhoven VACATURE

Wij zijn op zoek naar een freelance / interim / zzp Supervisor Planning Transport regio Eindhoven voor 32 - 40 uur per week tot 1 juni 2022 (onder voorbehoud), met een optie op verlenging. Opleidingsniveau: HBO+. Start opdracht: 1 januari 2022. Reageren vóór 13 december 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Werkzaamheden bij voorkeur zoveel mogelijk op locatie, incidenteel vanuit huis (in overleg).

Ben jij iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en ben jij iemand die denkt vanuit oplossingen en mogelijkheden? Dan zijn wij naar jou op zoek!

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener welke actief is binnen het domein van internationaal transport, warehouse services, Benelux distributie en supply chain oplossingen. Ze zijn actief op het gebied van luchtvracht, automotive, gezondheidszorg, retail en hightech.

Met diverse kantoren in meerdere landen en een groot aantal medewerkers in Europa biedt opdrachtgever niet alleen uitdagende en gevarieerde taken aan, maar ook moderne werkplekken in een vertrouwde omgeving met gemotiveerde teams.

Functiebeschrijving

Als hoofdplanner ben je eindverantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke transportplanning die wordt gemaakt door de planners. Je zoekt samen met het team naar de meest efficiënt mogelijke inzet van personeel (± 110 chauffeurs) en materieel (± 100 wagens) door heel de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Dagelijks begeleid je de inzet van de assets en zorg je voor een soepele voortgang van de dagelijkse planning. Het garanderen van de kwaliteit richting de klanten en het verbeteren van het proces staan daarbij centraal. Hiervoor heb je contact met de klanten van de opdrachtgever. Je hebt daarbij een commerciële instelling en bent in staat kansen te signaleren.

Je geeft leiding aan het plannersteam en de chauffeurs, het team bestaat uit 7 planners met verschillende jaren kennis- en ervaring. In deze rol rapporteer je aan de Branche Manager. Je houdt functionerings- en beoordelingsgesprekken met de chauffeurs en planners en je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact en de re-integratie van zieke chauffeurs.

De huidige Supervisor Planning vertrekt na 6 jaar. Het gehele team is afgelopen jaar gewijzigd. Er is behoefte om zaken anders in te richten en de afdeling klaar te maken voor de toekomst door middel van de inzet van een interim professional.

Onderdeel van de interim opdracht is het herstructureren van de afdeling Planning van dagdienst naar 2 ploegendienst en het vastleggen van de taken en bevoegdheden in functieomschrijvingen conform het organogram.

Het betreft een fulltime functie van maandag tot vrijdag, werktijden zijn tussen 08.00 – 17.30.

Functie eisen

Jij bent de ideale kandidaat voor ons wanneer:

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau richting logistiek;
  • Je ervaring hebt met leidinggeven;
  • Je beschikt over zeer sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je een teamplayer bent en goed onder druk presteert;
  • Je zowel de Nederlandse- als Engelse taal uitstekend beheerst;
    • Duits is een pré
  • Je goede kennis van standaard software (Outlook, Excel, etc.) hebt;
  • Je ervaring hebt met planningssystemen;
  • Je op de hoogte bent van wettelijke regelingen m.b.t. veiligheid en rij- en rusttijden.

Meer informatie over deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 32444)


Meer informatie over onze dienstverlening? Bekijk hier onze bedrijfsanimatie video