• darkblurbg

Toezichthouder fysieke leefomgeving VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Toezichthouder fysieke leefomgeving voor 24 uur per week voor de duur van 12 maanden. Er is een optie op verlenging van 2 maal 7 maanden. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 6 november 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Gemeente Bunnik is een veelzijdige en ambitieuze gemeente die zich graag als een krachtige partner opstelt in regionale netwerken. Al onze medewerkers leveren hun bijdrage aan de Bunnikse kwaliteit in een groene, gezonde en slimme regio. Dat doen wij aan de hand van een uitvoeringsstrategie en het collegeprogramma ‘Bunnik bouwen voor elkaar’ waarin voor de komende jaren de belangrijkste opgaven voor gemeente Bunnik staan geformuleerd.

Wij zoeken medewerkers die steengoed zijn in hun vak. Mensen die geïnspireerd zijn en uitgedaagd worden door de rol van de lokale overheid in het midden van de samenleving. Mensen die nieuwe wegen durven te bewandelen en die van aanpakken houden. Kies jij ervoor om samen met ons gemeente Bunnik verder te brengen? Laat dan zien wie je bent!

Het team
Je komt als toezichthouder fysieke leefomgeving te werken in het team Fysiek Domein, onderdeel ruimtelijke ontwikkeling. Het team houdt zich bezig met ruimtelijke ontwikkelingen, vergunningverlening, toezicht en handhaving in de fysieke leefomgeving. Binnen het team tref je dan ook onder andere jouw collega beleidsmedewerkers, vergunningverleners en toezichthouders aan.

Opdracht
Jouw taken bestaan primair uit het houden van toezicht op verleende omgevingsvergunningen, het afhandelen van klachten en meldingen binnen jouw werkgebied, toezicht in handhavingsdossiers en het bijdragen aan de uitvoering van het jaarlijkse VTH-Uitvoeringsprogramma. Jij bent de verbindende schakel tussen ‘buiten’ en ‘binnen’. Je hebt een goed oog voor de omgeving in de meest brede zin. Je kijkt dus verder dan je neus lang is. Je kent de omgeving en/of mensen en bent anders graag bereid deze te leren kennen.

Vereisten

 • Minimaal afgeronde hbo bachelor opleiding;
 • Uurtarief maximaal € 52,20 exclusief BTW en inclusief reiskosten woon-werk;

Gunningscriteria

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder fysieke leefomgeving bij een gemeentelijke instelling, in de afgelopen 8 jaar;
 • Aantoonbare kennis van de Wabo, Awb en overige relevante wet- en regelgeving in de afgelopen 3 jaar;
  Minimaal een afgeronde juridische hbo bachelor opleiding;
  Aantoonbare werkervaring met het Mozard-zaaksysteem;

De motivatie dient in het cv te worden verwerkt.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Je bent klant-, resultaat- en kwaliteitsgericht;
 • Je bent sociaal- en communicatief vaardig, zowel mondeling, als schriftelijk;
 • Je legt jouw controles goed en nauwkeurig vast;
 • Je staat stevig in je (werk-)schoenen;
 • Je bent bekend met digitaal werken;
 • Je kan goed zelfstandig werken, maar je bent daarnaast ook een netwerker, zowel binnen de organisatie als daarbuiten, ofwel je bent in staat verbindingen te leggen;
 • Je bent organisatie- en bestuurlijk sensitief en werkt graag samen;
 • Je beschikt over (een) relevante opleiding(en), bijv. bouwkunde aangevuld met ABW I en II, asbest, constructieve veiligheid etc.;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt concrete werkervaring in deze functie bij of voor gemeenten;
 • Je bent integer en bereidt een integriteitsverklaring te ondertekenen.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 13 november van 14.00 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 12 november 2020 bericht.

Overige informatie
De aanbestedende dienst kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.