• darkblurbg

Trainee Jeugd regio Utrecht VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Trainee Jeugd regio Utrecht voor 32 uur per week voor 18 maanden. Er is geen optie op verlenging. Regio: Utrecht. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 21 december 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De BEL Combinatie is een uitvoeringsorganisatie voor de zelfstandige gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren. Een organisatie die continu in beweging is en veel ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid. Wij werken vanuit de kernwaarden professionaliteit, openheid, samenwerken en publiek ondernemerschap.

Opdracht
Wie bouwt er mee aan een integraal jeugdbeleid?
Het integraal jeugdbeleid kent vele facetten. Een greep uit onze jeugdportefeuille: kinderopvang, lokale onderwijsagenda, voor-en vroegschoolse educatie, preventieve jeugdinterventies, jeugdoverlast, jeugdparticipatie, leerplicht, jeugdaccommodaties, hangplekken, drugs- en alcoholgebruik, jeugdgezondheidszorg, jeugdcriminaliteit, schooluitval, leerlingenvervoer, onderwijszorgarrangementen, jeugdzorg.

Word jij onze generalist en specialist en ga je alle facetten van het preventief jeugdbeleid verkennen om zo tot een integrale aanpak te komen zodat het voor onze jeugd fijn en veilig opgroeien is in onze drie dorpen?

Je gaat samenwerken met een enthousiast team dat werkt aan maatschappelijke opgaven. Wij werken nauw samen met onze lokale partners binnen onderwijs, sport, zorg en welzijn. Wij werken mee aan regionale opgaven voor bovenlokale vraagstukken.

Je krijgt te maken met alle facetten van het preventief maatschappelijk voorveld en je wordt verantwoordelijk voor een aantal specifieke taken die je zelfstandig uitvoert en verder ontwikkelt.

Vereisten / knock-outcriteria

 • Akkoord met de deta-vast constructie (kosteloze overname). Er vindt een start plaats met een detacheringsperiode van 18 maanden, aansluitend treed de professional bij goed functioneren in dienst bij de BEL combinatie;
 • Begeleiding door middel van een trainee programma van de opdrachtnemer is noodzakelijk;
 • Uitstekende mondelinge communicatievaardigheden.

Gunningscriteria (weging)

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau (20 punten);
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met Jeugd, dit mag aantoonbaar zijn uit werk, studie of nevenactiviteiten (50 punten);
 • Een maximaal uurtarief van € 48,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werkverkeer (30 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

 • Communicatief sterk;
 • Daadkrachtig en oplossingsgericht;
 • Bestuurlijk sensitief;
 • Pro actief;
 • Teamplayer.

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 1 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de BEL Combinatie zijn op maandag 27 december 2021 en vinden vooralsnog plaats op locatie. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 23 december 2021 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

 • De BEL Combinatie vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Overige interim / freelance / zzp opdrachten week 49     Geld verdienen met een tip