• darkblurbg

Verkeerskundige VACATURE

Wij zijn op zoek naar een Verkeerskundige voor 16 - 18 uur per week voor 4 maanden. Er is een optie op verlenging van 2 maal 4 maanden. Regio: Zuid-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: 17 mei 2021. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 3 mei 2021 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. We werken de komende jaren aan grote projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, infrastructuur, voorzieningen, natuur en recreatie. Het ondernemersklimaat wordt gekenmerkt door innovatieve ondernemers die vooruitlopen op het gebied van warmtetransitie en duurzaamheid. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam.

De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 330 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Onze medewerkers voelen zich gewaardeerd, wat blijkt uit ons ‘Beste Werkgever’-keurmerk, en zijn trots op de organisatie waarvoor zij werken.

Je komt te werken bij het team Verkeer dat onderdeel is van het stafbureau van de afdeling Wijkzaken. Het team verkeer bestaat uit 4 medewerkers en adviseert zelfstandig aan het bestuur en aan diverse projecten.

Opdracht
Je gaat werken als verkeerskundige als invulling van een openstaande vacature. Je fungeert als verkeerskundige voor de kern Pijnacker en hebt aanvullend een aantal projecten of opdrachten onder je hoede. De kern van de werkzaamheden bestaat uit het verkeerskundig adviseren over aanvragen Omgevingsvergunning (o.b.v. de gemeentelijke Nota Parkeernormen) en het beoordelen van ontwerpen voor de openbare ruimte (m.n. nieuw woonwijken en bedrijventerreinen). Ook het afhandelen van meldingen van onze inwoners behoort tot je takenpakket.

Bij wederzijds goedvinden kan de ingehuurde persoon in dienst treden bij gemeente Pijnacker-Nootdorp zonder meerkosten.

Vereisten / knock-outcriteria

  • Een afgeronde hbo bachelor opleiding Verkeerskunde.

Gunningscriteria (weging)

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met verkeerskundige advisering en toetsing ontwerpen openbare ruimte in de afgelopen 8 jaar (duidelijk weergegeven in het cv) (25 punten)
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met verkeerskundige advisering t.a.v. omgevingsvergunningen en/of omgevingsplannen in de afgelopen 8 jaar (duidelijk weergegeven in het cv) (25 punten)
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als verkeerskundig medewerker binnen een gemeente in de afgelopen 6 jaar (30 punten)
  • Selectiegesprek (20 punten)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan de genoemde criteria voldoet.

Competenties

  • zelfstandigheid;
  • flexibiliteit;
  • oplossingsgerichtheid.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 6 mei 2021 van 14:00 uur tot 17:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 5 mei 2021 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.