• darkblurbg

Wat is een interim bureau?

Ik zoek een interimmer     Ik ben een interimmer

De term 'interim' komt uit het Latijn en betekent 'in de tussentijd'. Een interim bemiddelingsbureau zorgt ervoor dat de juiste professional op de juiste plaats komt voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld omdat een manager met zwangerschapsverlof is. Of omdat er extra expertise nodig is. Er zijn verschillende redenen om een interim topper in te huren, zie ook dit artikel. Bedrijven en organisaties maken vaak gebruik van een interim bemiddelingsbureau omdat ze een stuk flexibiliteit zoeken. Ze hebben hun eigen kern vaste medewerkers, maar daar bovenop willen ze graag gebruik maken van een flexibele schil.

Bij Bureau Ad Interim staan vele interim professionals, freelancers en ZZP'ers ingeschreven. Allemaal talenten die zelfstandig ondernemer zijn en dus ook ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Interimmers met jarenlange ervaring die allemaal in meerdere bedrijfskeukens gekeken hebben. Een interim opdracht is niet voor iedereen weggelegd, wij screenen vooraf of de kandidaat voor een interim functie geschikt is.

Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een interimmer of als je juist op zoek bent naar een nieuwe opdracht.

  • Ervaren zelfstandige professionals staan bij Bureau Ad Interim ingeschreven. Zelfstandig wil zeggen: professionals die ook ingeschreven staan bij de KvK.
  • No match no pay: u betaalt pas als er een Overeenkomst van Opdracht tussen u en de zelfstandige (interimmer / freelancer / ZZP-professional) tot stand komt.
  • Wij hanteren een veel lagere bemiddelingsfee dan het landelijk gemiddelde van ruim 20%. Zo blijft het geld zoveel mogelijk in uw organisatie. Klik hier voor onze tarieven.
  • Interimmers / freelancers / zzp'ers uit uw regio.