• darkblurbg

Wmo consulent VACATURE

Vacature aangemaakt: 29-09-2020

Wij zijn op zoek naar een Wmo consulent voor 36 uur per week voor de duur van 3 maanden. Er is een optie op verlenging van 3 maal 3 maanden. Regio Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Reageren voor 5 oktober 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie 

Werken bij Gooise Meren is samen wonen, werken, ondernemen en plezier maken in een groen gebied met een rijke geschiedenis.

Gooise Meren is de jongste gemeente van het Gooi. Sinds 1 januari 2016 is de gemeente ontstaan uit een fusie van Bussum, Muiden, Muiderberg en Naarden. Het gebied barst van de historie en cultuur en staat bekend om zijn prachtige natuurgebieden en waterrijke omgeving aan het Naardermeer en IJmeer. De gemeente heeft ongeveer 57.000 inwoners en 380 medewerkers. Al deze mensen hebben eigen kwaliteiten en talenten. Ze verschillen in overtuigingen, karakter, achtergrond, leeftijd en interesses. We vinden het belangrijk om dit terug te zien in onze organisatie. Die diversiteit zorgt betere inzichten en resultaten. Samen met inwoners, ondernemers en andere partijen werken we aan een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Samen zoeken we continu naar mogelijkheden om Gooise Meren te blijven verbeteren.

Opdracht 

Als Wmo consulent weet je hoe belangrijk het is vanuit de vraag van de klant te werken. Je hebt ervaring met (telefonische) huisbezoeken waarbij je samen met de klant tot een plan van aanpak komt, met daarbij oog voor resultaat. Behoud van eigen regie van de klant staat centraal. Je denkt in kansen en bent goed in staat dit aan anderen over te brengen. Er worden gekantelde gesprekken gevoerd. Men verwacht van de Wmo Consulent dat men goed nadenkt over de nut een noodzaak van een WMO voorzien i.p.v. eigen kracht en maatschappelijk voorveld.

Minimumeisen

  • Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als WMO consulent in het afgelopen jaar binnen een gemeente;
  • Aantoonbare werkervaring met Suite4SD.

Gunningscriteria

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als WMO consulent in het afgelopen jaar binnen een gemeente;
  • Aantoonbare werkervaring met het (telefonisch) behandelen van (her)indicaties in de afgelopen 4 jaar;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Competenties

  • Zelfstandigheid
  • Steun zoekend
  • Beoordelingsvermogen
  • Communicatie vaardigheden

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen 

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen 

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning 

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 12 oktober van 09.00 – 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 9 oktober 2020 bericht.

Overige informatie

De gemeente kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.