• darkblurbg

WOB Jurist VACATURE

Wij zijn op zoek naar een WOB Jurist voor 36 uur per week voor de duur van 1 maand. Er is een optie op verlenging. Regio: Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 29 oktober 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Organisatie
Werkorganisatie Duivenvoorde werkt voor twee gemeenten; Voorschoten en Wassenaar. Opgericht in 2013 zijn wij een jonge organisatie met een oude herkomst. De organisatie heeft een prettige en informele werksfeer en er zijn volop ontwikkelingskansen en doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken ondernemende en resultaatgerichte mensen die hun ervaring, creativiteit en talent willen inzetten in de Werkorganisatie.

Opdracht
Jij komt te werken binnen het team Juridische Zaken, dat zich onder andere bezig houdt met de behandeling van verzoeken op grond van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob). Voor de behandeling van Wob-verzoeken zijn we op zoek naar een Wob-jurist. Jouw werkzaamheden zullen zich voornamelijk richten op het beoordelen van de documenten wat openbaar gemaakt kan worden en het adviseren hierover aan het bestuur. Omdat je de documenten beoordeelt en ook advies gaat geven over de Wob, is het nodig dat je snel zelfstandig kan gaan werken en goed met werkdruk om kan gaan. 

Vereisten

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.

Gunningscriteria

  • Een afgeronde opleiding Nederlands recht op minimaal hbo bachelor niveau.
  • Aantoonbare kennis van de Wet openbaarheid van bestuur en de Algemene wet bestuursrecht blijkend uit relevante werkervaring en/of opleidingen/trainingen.
  • Aantoonbare werkervaring als WOB jurist in de afgelopen 2 jaar.
  • Aantoonbare werkervaring met Join en PDF Element (Wondershare).
  • Aantoonbare werkervaring met de Scann PBL Anonimiseringsoftware van ‘anonimiseren.nu’.

Competenties

  • Nauwkeurig / ordelijk;
  • Gestructureerd;
  • Zelfstandig werken;
  • Samenwerken.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do.

Planning
De gesprekken met de Werkorganisatie Duivenvoorde zijn gepland op vrijdag 6 november 2020 van 09.00 uur tot 11.00 uur via beeldbellen. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 4 november 2020 bericht.

Overige informatie
Werkorganisatie Duivenvoorde zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.