• darkblurbg

WOZ taxateur VACATURE

Vacature aangemaakt: 05-10-2020

Wij zijn op zoek naar een WOZ taxateur voor 54 uur per week (1,5 fte) voor de duur van 2 maanden. Er is een optie op verlenging van 3 maal 3 maanden. Regio Noord-Holland. Opleidingsniveau: HBO. Start opdracht: z.s.m. Deze vacature / functie kan op interim / freelance / zzp basis ingevuld worden. Reageren voor 11 oktober 2020 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam. Vermeld duidelijk in jouw reactie in hoeverre je aan het profiel / vereisten voldoet, vergeet ook niet jouw uurtarief door te geven.

Gemeente Hilversum, een uitdagende werkgever in de Mediastad in het groen 

De gemeente Hilversum luistert aandachtig naar de vraagstukken die haar burgers, bezoekers en bedrijven aan de orde stellen. We zoeken actief de dialoog op met onze inwoners en partners. We helpen hen om oplossingen te vinden. Soms door in coproductie samen te werken. En soms door de regie te voeren. Zo werken we aan een zelfredzame samenleving. Die samenleving verandert echter steeds sneller. Van ons wordt verwacht dat wij effectief en tijdig kunnen inspringen op nieuwe eisen en wensen.

Hiervoor hebben we een netwerkorganisatie gebouwd. Daarin werken ruim 600 collega’s aan wat er nodig is voor en in Hilversum. Dat zijn collega's die hun maatschappelijke betrokkenheid en ambitie kunnen omzetten naar concrete resultaten, waar de stad verder mee kan. Het zijn collega's die bereid zijn om steeds die extra stap te zetten, ook op de minder gebaande paden. Die anderen - binnen en buiten de organisatie - stimuleren en helpen om hetzelfde te doen. Collega's die flexibiliteit tonen in houding en gedrag. Die denken en handelen vanuit zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid. Collega’s die politiek sensitief zijn, inzicht hebben in de processen en hun eigen rol binnen een politiek bestuurlijke omgeving.

Onze kernwaarden: klantgericht werken, initiatief nemen, samenwerken en samenlevingsgericht werken. De rode draad is dat we ons blijven ontwikkelen. Dan zijn we nu, maar ook in de toekomst, toegerust voor de (nieuwe) taken waar we als gemeente voor staan.

Opdracht 

De focus ligt op het afhandelen van WOZ –bezwaarschriften woningen. Zowel voor de gemeente Hilversum als Wijdemeren. Het gaat hierbij alleen om het taxatie technisch advies. De uitspraak wordt door juridische medewerkers opgesteld. Mogelijk hoort het ondersteunen bij de uitvoering van de herwaardering ook tot de taken.

Ten gevolge van de coronamaatregelen wordt bij de gemeente Hilversum vanuit huis gewerkt.

Vereisten

 • Een afgeronde WOZ-taxateur diploma
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als WOZ-Taxateur.

Gunningscriteria

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als WOZ taxateur in afgelopen 5 jaar;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 4 jaar met 4WOZ;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 4 jaar met Key2belastingen

Competenties

 • resultaatgericht
 • zelfstandig
 • accuraat
 • samenwerking
 • communicatieve vaardigheden (met name schriftelijk)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre je aan het bovengenoemde profiel voldoet.

CV-eisen 

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen 

De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr

Planning 

De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op 14 oktober tussen 09.00 en 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 13 oktober 2020 bericht.

Overige informatie

 • De gemeente verzoekt altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. iPad.