• darkblurbg

Zorgmanager regio Almere VACATURE

Wij zijn per direct op zoek naar een interim / freelance / zzp Zorgmanager regio Almere voor minimaal 20 uur per week voor een aantal maanden. Opleidingsniveau: HBO. ​Start opdracht: z.s.m. en in overleg. Reageren vóór 19 november 2022 door een email te sturen aan info@bureauadinterim.nl o.v.v. de vacaturenaam.

Mocht deze vacature in bepaalde opzichten (functie-eisen, aantal uur, mogelijke startdatum) niet aansluiten bij jouw wensen en mogelijkheden, en ben je ervan overtuigd dat je wel een goede kandidaat bent, dan nodigen wij je uit om wel te solliciteren en jouw aandachtspunten daarbij kenbaar te maken.

Gedurende de publicatietermijn is een uitnodiging voor een gesprek al mogelijk. Werkzaamheden op locatie.

Onze opdrachtgever is een intercultureel maatschappelijk zorgaanbieder. Zij bieden begeleiding, hulp en dienstverlening aan alle mensen dat Nederland rijk is. Iedereen is welkom, ongeacht de afkomst, ras en geloof. Opdrachtgever werkt ook met migranten en vluchtelingen in verschillende leeftijdscategorieën. Opdrachtgever biedt persoonlijke en professionele hulp aan op momenten dat dit nodig is. Het uitgangspunt hierbij is dat iedereen een vaste hulpverlener toegewezen krijgt die de taal van de cliënt spreekt. Zo levert opdrachtgever een wezenlijke bijdrage aan de gezondheid, de zelfredzaamheid en het welzijn van elke cliënt.

Wat ga je doen?

  • Leiding geven aan de zorginstelling of de afdeling;
  • Coördineren van alle zorgwerkzaamheden;
  • Bewaken van het kwaliteitsniveau van de zorginstelling;
  • Het onderhouden van goede contacten met externe relaties.

Meer informatie verstrekken we bij interesse.


Meer informatie over / reageren op deze uitdagende opdracht?

Stuur een email aan info@bureauadinterim.nl (o.v.v. vacaturenummer 63395)