Professional nodig? Wij zijn in heel Nederland actief en zijn niet regio gebonden.

Werkwijze

Voor opdrachtgevers
Snelle bemiddeling
Groot netwerk
Professionals en organisaties
Transparante tarieven
Voor professionals
Img Inschrijven

Ik zoek een opdracht

Je bent op zoek naar een nieuwe interim, freelance of ZZP opdracht? Dan ben je bij Bureau Ad Interim aan het juiste adres. Stuur jouw cv, in PDF of Word, via dit formulier of via info@bureauadinterim.nl naar ons toe. Wij beoordelen jouw cv en je ontvangt binnen 24 uur een reactie (op werkdagen).

Als bij Bureau Ad Interim een opdracht binnenkomt dat past bij jouw cv / profiel dan nemen wij direct contact met je op. Wil je geen enkele opdracht missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven als professional
Img Keuze Bureau Ad Interim 2

Als er een opdracht binnenkomt

Bij elke opdrachtaanvraag die bij Bureau Ad Interim binnenkomt doen wij een eerste voorselectie van mogelijke kandidaten. Als je uit deze voorselectie rolt dan nemen we direct contact met je op. We bespreken met jou de inhoud van de opdracht. Soms vraagt een opdrachtgever ook om referenties of een Verklaring Omtrent Gedrag. Referenties benaderen we uitsluitend na toestemming van jouw kant. Als je voorgedragen wilt worden bij de opdrachtgever dan sturen wij jouw cv met toelichting door aan de klant. De opdrachtgever kan je vervolgens uitnodigen voor een gesprek, dit stemmen wij met de opdrachtgever en met jou af. Valt de keuze op jou dan ga je aan de slag voor de opdrachtgever.

Inschrijven als professional