• darkblurbg

6 Wetenswaardigheden over assessments

6 Wetenswaardigheden over assessments

Assessments die jou de juiste medewerker opleveren! Elk bedrijf wil dat alle potentiële kandidaten hen rechtstreeks vinden. Jammer genoeg lukt dat niet altijd. In zo'n geval bieden we uitkomst: als geen ander zijn we in staat een sollicitant te beoordelen op diens vaardigheden en eigenschappen. Wij doen een scala aan assessments om de juiste kandidaat te vinden voor het juiste werk!

16 cv tips voor interimmers

16 cv tips voor interimmers

Onze 16 cv tips voor interim professionals, freelancers en zzp'ers. Het is onmogelijk om een lijst op te stellen waaraan een cv precies moet voldoen. Daar zijn verschillende meningen over. Onze lijst is opgesteld na gesprekken met veel klanten en interimmers. Deze lijst wordt regelmatig gebruikt om een goed cv op te stellen. Wij willen onze lijst graag beschikbaar stellen aan anderen, vandaar deze blog.

11 Kenmerken van een goede interimmer

11 Kenmerken van een goede interimmer

11 kenmerken van een goede interimmer. Niet iedereen is geschikt om te werken als interimmer. Iemand kan uitstekend functioneren in een vast dienstverband en in een nieuwe baan, maar minder goed uit de verf komen als interim professional. Wat maakt het werken in de interimwereld zo anders? Anders gezegd: wat zijn 11 kenmerken van een goede interimmer? We zetten ze voor u op een rij.

Betekenis ad interim

Betekenis ad interim

Ad interim komt uit het Latijn en betekent: voorlopig, waarnemend, voor een tussenliggende periode of bij tijdelijke afwezigheid. Ad interim wordt ook afgekort tot a.i.